Αθλητισμός

Ματέους Ρέις Ρίο Άβε: Τι γίνεται με τον Βραζιλιάνο και την πορτογαλική ομάδα

Ματέους Ρέις Ρίο Άβε: Τι γίνεται με τον Βραζιλιάνο και την πορτογαλική ομάδα
Ματέους Ρέις Ρίο Άβε: Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα να μην παίζει το επόμενο διάστημα αρκεί να έρθει στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό χάλασε επειδή η Ρίο Άβε θέλησε να πάρει περισσότερα χρήματα με αποτέλεσμα η ομάδα του Πειραιά να στραφεί σε άλλες λύσεις. Ο Ολυμπιακός, όμως, τα είχε βρει με τον Βραζιλιάνο μπακ που θέλει όσο τίποτα άλλο να φορέσει τη φανέλα του αφού έτσι θα μπορούσε να αγωνιστεί και στο Champions League.

Το «Φως των Σπορ» επανέρχεται στην υπόθεση της μετακίνησης του Βραζιλιάνου στον Πειραιά και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσπαθεί η Ρίο Άβε να «σπρώξει» τον Ματέους Ρέις στη Ρωσία ή στο Κατάρ, αλλά ο Βραζιλιάνος μπακ αντιδρά. Ο Ματέους δείχνει να μην έχει πρόβλημα να μείνει ανενεργός για τρεις μήνες, ώστε να υπογράψει τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος για την επόμενη σεζόν».

Δείτε βίντεο με τον Ματέους Ρέις

Να θυμίσουμε ότι ενώ η μεταγραφή ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει ο πρόεδρος της Ρίο Άβε,  Αντόνιο Σίλβα Κάμπος έβαλε στο παιχνίδι και την Πόρτο με αποτέλεσμα να μπλέξει η υπόθεση. Η ομάδα του Οπόρτο τελικά επέλεξε να πάρει τον Ζαϊντού, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα ο Ρέις να παραμείνει στην ομάδα του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς τους διεθνείς για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Το πιο πρόσφατο φιλικό δόθηκε με τον Λεβαδειακό στις 9 Οκτωβρίου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Στο 4′ ο Χασάν είχε την πρώτη τελική του αγώνα. Ο Αιγύπτιος έκλεψε την μπάλα και προσπάθησε να αιφνιδιάσει από μακρινή απόσταση, ωστόσο το πλασέ του δεν βρήκε στόχο. Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζητούσε από τα πλάγια τους διαδρόμους για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Πέρασαν 36 λεπτά για την πρώτη αξιόλογη φάση του Λεβαδειακού, με τον Συμελίδη να επιχειρεί το σουτ από τα δεξιά της περιοχής και την μπάλα να φεύγει άουτ, αφού πρώτα χτύπησε στην εξωτερική μεριά του δοκαριού. Ο Θρύλος απάντησε στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων τέσσερα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χολέμπας στην καρδιά της άμυνας αστόχησε για λίγα εκατοστά.

Στο 50′ ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Χολέμπας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Σουντανί με γυριστή κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκέκα. Στο 58′ ο Βαλμπουενά γέμισε από τα δεξιά, ο Χασάν βγήκε νικητής στον αέρα με τον Λιάγκα, όμως ο Γκέκας μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν. Ο Γάλλος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 68′, όταν με εκτέλεση φάουλ «ανάγκασε» τον Στογιάνοβιτς σε εκπληκτική επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι στο 77′ «κέρδισαν» πέναλτι με τον Σα να νικάει τον Συμελίδη και να διορθώνει το λάθος του. Στο 79′ ο Χασάν επιχείρησε το σουτ και ο Τσάπρας με τάκλιν έσωσε την ομάδα του, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγύπτιος απείλησε ξανά με κεφαλιά. Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησε να σκοράρει και ο Κάιπερς στο 86′ χωρίς να πετύχει το στόχο του.

Ποιοι έπαιξαν από τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (70′ Μπρούνο), Παπαδόπουλος, Χολέμπας (79′ Κίτσος), Κατσογιάννης, Εμβιλά (74′ Μαυρουδής), Λοβέρα, Σουντανί, Βαλμπουενά (70′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς (70′ Σουρλής), Χασάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments