Lifestyle

Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει ημίγυμνη και ρίχνει το instagram

Η Εύη Ιωαννίδου ποζάρει ημίγυμνη και ρίχνει το instagram
Έγινε γνωστή μέσα από το GNTM και τώρα κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η Εύη Ιωαννίδου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το GNTM, ανάρτησε μια αποκαλυπτική, ημίγυμνη φωτογραφία της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφήνοντας έκπληκτους τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Εύη ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Κάνει πολλές φωτογραφήσεις, κυρίως στην Ινδία και δε σταματά να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media. Σε συνεντεύξεις της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μιλάει πλέον με την «τριάδα της φωτιάς», την Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη. Οι τρεις τους ήταν κολλητές φίλες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως μετά το την αποχώρησή τους, διέκοψαν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ τα καρφιά μεταξύ τους δίνουν και παίρνουν σε κάθε συνέντευξη που δίνουν.

Έχει καταγωγή από τη Βέροια, ενώ έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία. Την κέρδισε όμως το μόντελινγκ με το οποίο ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία έξι χρόνια. Η φράση που την εκφράζει; «Με τη δύναμη, την προσωπικότητα και τον ανταγωνισμό, βάζω ψηλά τον πήχη και πετυχαίνω τον στόχο μου». Το όμορφο μελαχρινό μοντέλο, είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις δουλειές που κάνει είτε είναι στο εξωτερικό είτε εδώ.

Στις αρχές του χρόνου όμως η Εύη πέρασε δύσκολες στιγμές όταν για κάποιες ώρες δεν είχε πρόσβαση στον λογαριασμό της, καθώς έπεσε θύμα Τούρκων χάκερ. Οι χάκερς άλλαξαν το όνομα στο προφίλ της, ενώ δημοσίευσαν και στιγμιότυπο με τη σημαίας της Τουρκίας. Πάντως δεν είναι η πρώτη γνωστή Ελληνίδα που έπεσε θύμα χάκερ από την Τουρκία. Η Εύη Ιωαννίδου είχε πρωταγωνιστήσει μέσα από τη συμπεριφορά της και στο GNTM, ενώ τότε πολλοί θεωρούσαν ότι λέει ψέματα για την ηλικία της.

Η ίδια αποφάσισε όμως, να δείξει σε τηλεοπτική εκπομπή την ταυτότητά της “βουλώνοντας” στόματα και αποδεικνύοντας πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την ηλικία της. Το μοντέλο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιάς των Κου Κου», πριν από δυο χρόνια και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για όλα όσα έγιναν στο Greece’s Next Top Model, ενώ απάντησε δημόσια και σε όλους όσους την κατηγόρησαν ότι κρύβει την ηλικία της.

Θέλοντας, λοιπόν, να κλείσει στόματα, έδειξε on camera την ταυτότητά της. “Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι είμαι 27-28 ετών. Δεν λέω ψέμματα ότι είμαι 23 ετών. Δεν έχω να κρύψω κάτι…”, είχε πει τότε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως είδαν όλοι οι τηλεθεατές στους δέκτες τους, η ημερομηνία γέννησής της είναι 14 Δεκεμβρίου 1995. Σήμερα είναι 25 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments