Ελλάδα

Αντισηπτικά σχολεία: Τη δωρεά παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου

Αντισηπτικά σχολεία: Τη δωρεά παρέλαβε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αντισηπτικά σχολεία: Η παράδοση έγινε στον χώρο του σχολείου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου παρέλαβε τη δωρεά με τα αντισηπτικά από τις εταιρείες ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και ΑΒ Βασιλόπουλος. Η παραλαβή έγινε στο Ειδικό Σχολείο Αιγάλεω. Τα αντισηπτικά θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των μαθητών και των διδασκόντων της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής μονάδας.

Όπως αναφέρει ΚΕΔΕ: «Τα αντισηπτικά προϊόντα που παραδόθηκαν στο Ειδικό Σχολείο αποτελούν τμήμα μιας μεγάλης δωρεάς των εταιρειών ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλα τα Ειδικά Σχολεία της Ελλάδας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που διατηρούν με την ΚΕΔΕ. Στόχος των δυο εταιρειών είναι να συμβάλλουν στην ενίσχυση των συνθηκών ασφάλειας της εκπαιδευτικής διαδικασίας από την πανδημία του COVID-19.

Η ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. από κοινού με τον ΑΒ Βασιλόπουλο έχουν προσφέρει 34.500 τεμάχια αντισηπτικών προϊόντων, τα οποία είναι σε διαδικασία αποστολής σε 142 Δήμους για την δωρεάν διάθεση στα 2.990 τμήματα των Ειδικών Σχολείων της χώρας. Παρόντες στην παράδοση ήταν ο δήμαρχος του Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, η Senior Brand Manager ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Χριστίνα Περγάμαλη, καθώς και οι αντιδήμαρχοι της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου δήλωσε: «Σε αυτήν την υγειονομική κρίση, η Τοπική Αυτοδιοίκηση αναπτύσσει πρωτοβουλίες και συνέργειες, για να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη.

Στην προσπάθεια τους οι Δήμοι δεν είναι μόνοι. Η ΚΕΔΕ έχει δημιουργήσει μια ισχυρή συμμαχία ευθύνης κι ανθρωπιάς και αξιοποιεί το πλεόνασμα αλληλεγγύης και προσφοράς που διαθέτουν εταιρείες όπως οι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και ΑΒ Βασιλόπουλος, που ανέλαβαν μέσω της συνεργασίας μας να στηρίξουν με την δωρεάν παροχή προϊόντων, την ανάγκη να θωρακίσουμε υγειονομικά την εκπαιδευτική διαδικασία των ειδικών σχολείων όλης της χώρας . Η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, δίνουμε προτεραιότητα στα παιδιά και ενισχύουμε τις συμμαχίες μας για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, τη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Η δέσμευση μας παραμένει, δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο σε αυτή την κρίση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ και ΑΒ Βασιλόπουλος που είναι δίπλα μας στην κρίσιμη συγκυρία της πανδημίας. Δημιουργούμε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης κι είμαι βέβαιος ότι θα είναι στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όποτε οι ανάγκες το απαιτήσουν».

Η Χριστίνα Περγάμαλη, Senior Brand Manager της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ τόνισε ότι: «Για εμάς στην Παπουτσάνης η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία και δημιουργούν θετική επιρροή, αποτελεί βασική δέσμευση και προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης αυτής. Μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της ΚΕΔΕ για την προστασία των μικρών μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία της χώρας. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε από την αρχή της πανδημίας, να στηρίζουμε τις ανάγκες της Πολιτείας και του κοινωνικού συνόλου, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας και την προστασία της υγείας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments