Αθλητισμός

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Ανατροπή στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός Ατρόμητος: Ανατροπή στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς
Ολυμπιακός Ατρόμητος: Το θέμα είναι αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα ρισκάρει τη συμμετοχή των τριών παικτών που επέστρεψαν τώρα από τους τραυματισμούς τους.

Το ματς Ολυμπιακός – Ατρόμητος είναι να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17 Οκτωβρίου) και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας.

Το πρωί της Παρασκευής (16 Οκτωβρίου) φτάνουν στη χώρα μας ο Ελ Αραμπί, ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Ουσεϊνού Μπα και ο Ρουμπέν Σεμέδο, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Και φαίνεται πως η απεργία των ηλεκτρονικών μηχανικών ασφάλειας εναέριου κυκλοφορίας αλλάζει αναγκαστικά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Ατρόμητο.

Να αναφέρουμε πως ο Ελ Αραμπί, ο Σισέ και ο Μπα θα χρειαστεί με το που φτάσουν στην Ελλάδα να υποβληθούν σε τεστ για κορωνοϊό, ώστε να διαπιστωθεί πως δεν έχουν νοσήσει, ενώ ο 27χρονος στόπερ θα πάει απευθείας από το αεροδρόμιο στο Ρέντη για να προπονηθεί. Ωστόσο, γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα θα βρεθούν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Κάπως έτσι όλα δείχνουν ότι ο Αχμέντ Χασάν θα ξεκινήσει ως βασικός στην επίθεση ενώ την ίδια στιγμή, ευχάριστα είναι τα νέα για τους Πέπε, Μπρούμα και Μασούρα, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά στην τελευταία προπόνηση. Μα το θέμα είναι αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα ρισκάρει τη συμμετοχή των τριών παικτών που επέστρεψαν τώρα από τους τραυματισμούς τους. Όσο αφορά στον Βινάγκρε, εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τραυματισμό που συνέβη στον αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας Κ21 με την αντίστοιχη του Γιβραλτάρ.

Βέβαια, να αναφέρουμε πως το ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο δεν είναι ένας αγώνας για… πειράματα και ροτέισον. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία καλή ομάδα, η οποία ξέρει καλά πώς να δυσκολεύει τους αντιπάλους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαρτίνς ξέρει καλά ότι το συγκεκριμένο ματς είναι, ίσως, ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να έχει, πριν από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς. Ο Ατρόμητος είναι δύσκολος αντίπαλος και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς του, αν όχι όλη, για να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Κάναντι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments