Διεθνή

ΗΠΑ Σικάγο: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον πύργο του Τραμπ αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο

ΗΠΑ Σικάγο: Άνδρας απειλεί να πέσει από τον πύργο του Τραμπ αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο
ΗΠΑ Σικάγο: Ο ανδράς που απειλεί να αυτοκτονήσει βρίσκεται κρεμασμένος απο τον 16ο όροφο πάνω απο τρεις ώρες με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί κάτω απο το κτίριο .

«Θρίλερ» στον πύργο Τραμπ του Σικάγου. Ένας άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό, αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, ο άνδρας κρατιέται ουσιαστικά από ένα σκοινί στο κενό και απειλεί να το αφήσει και να πέσει από τον 16ο όροφο του ουρανοξύστη των 98 ορόφων, που ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο άνδρας είναι ασιατικής καταγωγής και οπλισμένος με μαχαίρι, το οποίο απειλεί να χρησιμοποιήσει για να κόψει το σκοινί από το οποίο κρέμεται, αν δεν ικανοποιηθεί το μοναδικό αίτημά του.

Μια ομάδα SWAT, μαζί με πυροσβεστική δύναμη και θαλάσσια μονάδα βρίσκονται στο σημείο, όπου προσπαθούν να πείσουν την άνδρα να μην πέσει στο κενό. Παράλληλα, η αστυνομία βρίσκεται στο μπαλκόνι ουσιαστικά από πάνω του, προσπαθώντας να τον μεταπείσει. Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο άνδρας από τον 16ο όροφο του «Trump Tower», ζητάει να του φέρουν τον Αμερικανό πρόεδρο για να του πει από κοντά τι θέλει και απειλεί πως αν επιχειρήσουν να τον ανεβάσουν θα κόψει το σχοινί. «Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να διαμαρτυρηθώ» λέει στο μήνυμά του.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το γιατί ζητά με αυτόν τον τρόπο να μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σημειώνεται πως είναι κρεμασμένος από τον 16ο όροφο για περισσότερες από τρεις ώρες.  Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω εικόνες από το σημείο, με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί κάτω από το κτίριο και να παρακολουθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments