Ελλάδα

Το φαρμακερό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την Εισαγγελέα της Δίκης της Χρυσής Αυγής

Το φαρμακερό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για την Εισαγγελέα της Δίκης της Χρυσής Αυγής
Έλενα Ακρίτα: Με μία άκρως καυστική ανάρτηση θέλησε να σχολιάσει η γνωστή δημοσιογράφος την πρόταση της Εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου στη δίκη της Χρύσης Αυγής.

Με μια νέα ανάρτηση και ένα αρκετά καυστικό σχόλιο σχολίασε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα την Εισαγγελέα της Δίκης της Χρυσής Αυγής μετά την πρότασή της που έφερε πολλές αντιδράσεις.

Με μόλις επτά λέξεις η Έλενα Ακρίτα μπόρεσε να περάσει το μήνυμά της. Η πρόταση της εισαγγελέως στην δίκη για αναστολές σε όλους τους καταδικασθέντες πλην του Ρουπακιά, προκάλεσε φυσικά όπως ήταν επόμενο οργή σε πολύ κόσμο με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να μην κρύψει και τη δική της ενόχληση.

Με σειρά αναρτήσεων από χθες που έγινε γνωστή η είδηση, η ίδια στρέφεται εναντίον της Εισαγγελέως αλλά και της Πολιτείας και το νέο της «χτύπημα» έχει να κάνει με τον κορωνοϊό κρύβοντας ωστόσο και άλλο νόημα η φράση που έγραψε. Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την δίκη, στην οποία απεικονίζεται η Εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου να φορά τη μάσκα της με την μύτη έξω… Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Και η μυτούλα έξω. Συν τοις άλλοις».

Δείτε την ανάρτηση:

Εξίσου καυστική ήταν και η ανάρτηση της δημοσιογράφου για την Ιωάννα Μάνδρου πριν λίγες ημέρες

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ για την εξωτερική εμφάνιση της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες, Παύλου. Στο Twitter το #Mandrou τρεντάρει από το πρωί με δεκάδες καυστικά σχόλια για τη δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ.

Ανάμεσα σε άλλα, η Ι. Μάνδρου μίλησε για την εκπαίδευση της Μάγδας Φύσσα, όσο και σε σχέση με το μέρος όπου κατοικεί. «Πρόκειται για μια γυναίκα μη διανοουμένη από το Πέραμα» που όμως «ήταν περιποιημένη» και «εκφραζόταν κόσμια», αν και «σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές», είπε η δικαστική ρεπόρτερ του σταθμού, Ιωάννα Μάνδρου. Σαν να μην έφτανε αυτό, συμπλήρωσε: «Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;», με τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να συμφωνεί.

Τα σχόλια που ακολούθησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν επικριτικά για τη δικαστική ρεπόρτερ με την Έλενα Ακρίτα να κάνει μία καυστική ανάρτηση, χωρίς πολλά λόγια, προς την Ιωάννα Μάνδρου, την καταγωγή της και το μέρος που μεγάλωσε.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Είναι πανέμορφη η Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, το χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η Ιωάννα Μάνδρου. #όντως

Gepostet von Elena Akrita am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments