Video

Γιώργος Καπουτζίδης στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η σεξουαλικότητά μου με φόβισε

Γιώργος Καπουτζίδης στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η σεξουαλικότητά μου με φόβισε
Γιώργος Καπουτζίδης στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Για τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε», για τα όνειρά του αλλά και το πως βλέπει την τηλεόραση το 2020, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Ο σπουδαίος δημιουργός αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τη δημοφιλή σειρά «Στο Παρά Πέντε», γιατί δεν τελείωσε ποτέ η «Εθνική Ελλάδος», ενώ άσκησε και την κριτική του στην τηλεόραση του 2020.

Επίσης, μίλησε με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές, για την προσωπική του ζωή και τα μεγάλα του όνειρα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, παρέμβαση έκανε και η παρέα του “Παρά Πέντε”, η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αγγελική Λάμπρη και ο Αργύρης Αγγέλου, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, θέλοντας εκμυστηρεύτηκε την μάχη που έδινε μέσα του για να αποδεχτεί σε μικρή ηλικία την σεξουαλικότητά του, λέγοντας πως όταν κατάλαβε πως έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, κλείστηκε για να προστατευτεί από τον υπόλοιπο κόσμο.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τόνισε πως η διαδικασία αποδοχής της κατάστασης ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ωστόσο θέλει να συνεχίσει να μιλάει γι’ αυτό, κυρίως για να μην φοβούνται και οι υπόλοιποι που νοιώθουν ανασφαλείς για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. «Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά να μπορέσουν να μιλήσουν στους γονείς τους. Πρέπει να διευκολύνουμε την ζωή των παιδιών ώστε να ζήσουν μια ζωή πιο εύκολη, χωρίς bullying», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα που όταν κάποιος προσπαθούσε να μου την… πει, του την έλεγα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα». Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε πως ο ίδιος αποκάλυψε στους γονείς του για την σεξουαλικότητά του το 1994 και τόνισε πως «Χαίρομαι που τους έχω κάνει περήφανους με την πορεία μου. Το δικό μου ζήτημα το λύσαμε πολύ ωραία, με αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments