Lifestyle

Κάτια Ζυγούλη: Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και δεν το κρύβει

Κάτια Ζυγούλη: Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και δεν το κρύβει
Κάτια Ζυγούλη: Το μοντέλο χωρίς καμία ντροπή αποκαλύπτει την... σαν βομβαρδισμένο τοπίο κουζίνα της.

Η Κάτια Ζυγούλη είναι μια γυναίκα που έχει πολλούς ρόλους. Είναι μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη, με τον ελεύθερο χρόνο που έχει καθημερινά να είναι ελάχιστος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως, το μοντέλο έχει αποκτήσει ακόμα πιο ζεστή σχέση με τους θαυμαστές της, αφού συχνά πλέον ανεβάζει στιγμές με την οικογένειά της στα social media που διατηρεί.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την κουζίνα του σπιτιού της, περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε σε αυτή.

«Η ώρα είναι οκτώ παρά το βράδυ Σάββατο, θέλω να σας μοιραστώ… ότι είμαι ένας άνθρωπος όσον αφορά την τάξη και την καθαριότητα και γενικότερα το συμμάζεμα…», ξεκίνησε να λέει η Κάτια Ζυγούλη, και συνέχισε: «Σήμερα Σάββατο λοιπόν… επειδή όλες τις άλλες μέρες δούλευα, και δεν είχα μαγειρέψει, ξύπνησα το πρωί και έβγαλα το άχτι μου… έφτιαξα δηλαδή δύο φαγητά, ένα εκ των οποίων ήταν το παστίτσιο. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ξέρω πόσες κατσαρόλες θέλει μια γυναίκα για να φτιάξει παστίτσιο, εγώ συγκεκριμένα θέλω 3 και το άλλο ήταν λεμονάτο με ρύζι, που ήθελε δύο κατσαρόλες, συνειδητοποίησα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά και συγκίνηση ότι έχει κοπεί το νερό λόγω μιας βλάβης στην περιοχή!», ανέφερε η ίδια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Κάτια Ζυγούλη από την κουζίνα του σπιτιού της:

Με ένα post στο Instagram του ο Σάκης Ρουβάς εξέφρασε τα δυνατά συναισθήματά του για τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

Το 42χρονο μοντέλο εκτός από καλή μαγείρισσα είναι και φουλ ερωτευμένη με τον Σάκη Ρουβά, όπως άλλωστε είναι και αυτός μαζί της. Μάλιστα πρόσφατα ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από παραλία της Κέρκυρας, στην οποία ποζάρει με τη σύζυγό του, ενώ τη συνοδεύει με ένα τρυφερό μήνυμα και συγκεκριμένα με στίχους του Πασχάλη στο τραγούδι «Ανάμνηση».

«Το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά, χέρι με χέρι και με ένα αστέρι για συντροφιά!», έγραψε χαρακτηριστικά. Πάντως, και σε παλαιότερες αναρτήσεις του, δεν έχει κρύψει τα συναισθήματά του για εκείνη. «Να αγαπάτε τις συντρόφους, τις συζύγους, τις φίλες… όλες τις γυναίκες της ζωής σας. Και κάθε Οκτώβρη να τους θυμίζετε να δίνουν λίγο από το χρόνο τους για μια εξέταση με αναμφισβήτητη αξία», είχε γράψει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments