Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Είναι ανενεργός εδώ και πάνω από 10 μήνες

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Είναι ανενεργός εδώ και πάνω από 10 μήνες
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ο πρώην «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ έχει να παίξει σε επίσημο αγώνα από την πρώτη μέρα του 2020. Κίνδυνος για την καριέρα του.

Άσχημη φάση περνάει η καριέρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενός από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών του ΠΑΟΚ λόγω του πετυχημένου περάσματος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος φορ μπορεί να πήρε μεταγραφή αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ πριν από 1,5 χρόνο στην Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο η καριέρα του δεν εξελίσσεται με τον τρόπο, που θα περίμενε.

Όπως αναφέρει το sportime.gr, το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο Πρίγιοβιτς είναι εντελώς εκτός δράσης καθώς παραμένει ανενεργός για διάστημα άνω των 10 μηνών. Η τελευταία του επίσημη συμμετοχή με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταγραφεί την 1η Γενάρη στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Αλ Φατέχ για τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Από τότε, ο Σέρβος επιθετικός δεν έχει αγωνιστεί σε ματς της Αλ Ιτιχάντ, με τα δημοσιεύματα το προηγούμενο εξάμηνο να τον θέλουν εκτός ομάδας, αναζητώντας την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.  Ωστόσο, όπως φαίνεται έγινε η ανατροπή στις σχέσεις Πρίγιοβιτς – Αλ Ιτιχάντ και ο 30χρονος στράικερ επέστρεψε εδώ και λίγες εβδομάδες στις προπονήσεις των Σαουδαράβων, Μέχρι σήμερα, όμως δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή αφού στην προ τριών ημερών ήττα των «κιτρινόμαυρων» από την Αλ Ιτιφάκ παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 12 συμμετοχές, με τον φτωχό απολογισμό του ενός γκολ και των τριών ασίστ, με τα στατιστικά της ονειρικής για εκείνον σεζόν 2018-2019 (42 συμμετοχές, 29 γκολ, 2 ασίστ) να αποτελούν μακρινό όνειρο, ενώ και ο ίδιος βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται σε κρίση.

Ο άλλοτε «μπόμπερ» του ΠΑΟΚ, ο οποίος έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του «Δικεφάλου», σπάζοντας όλα τα ρεκόρ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην αφάνεια και σίγουρα αναζητεί ένα restart στην καριέρα του.

Λίγα λόγια για τον Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γεννήθηκε στην Ελβετία στις 21 Απριλίου 1990. Η καταγωγή του είναι από τη Σερβία. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός για τον σύλλογο Αλ Ιτιχάντ Τζέντα και για την Εθνική ομάδα της Σερβίας. Ο Πρίγιοβιτς είχε επίσης παίξει για τη Σερβία και την Ελβετία στα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια. Ο συνολικός απολογισμός της διετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ήταν 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 μεταγράφηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ. Η Αλ Ιτιχάντ θα καταβάλει σε τέσσερις δόσεις ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ προσέφερε στον 29χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό ετήσιες απολαβές ύψους 5.300.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments