Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Βόλος: Ισοπαλία 1 -1 στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Βόλος: Ισοπαλία 1 -1 στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Βόλος: Για άλλη μια φορά το Τριφύλλι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ο αγώνας με τους Θεσσαλούς έληξε ισοπαλία με την ισοφάριση με γκολ του Μπαρτόλο στην εκπνοή του ματς.
Άλλη μία γκέλα για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη. Με ισοπαλία στην εκπνοή του αγώνα, έληξε και το ματς με τον Βόλο. Ο  Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν καλύτερος από το Βόλο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, οπισθοχώρησε στο τελευταίο 15′ όπου δεν είχε φάση στην εστία των φιλοξενούμενων που σε αντίθεση έπαιξαν φουλ επίθεση και δικαιώθηκαν στο 92′.

Οι φάσεις του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, σε μια προσπάθεια να πάρει τα ηνία της και να έχει περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του. Ο Βόλος όμως πίεσε σε όλες τις γραμμές, γεγονός που τον έκανε ανταγωνιστικό. Το παιχνίδι “έβγαλε” ευκαιρίες μετά τη συμπλήρωση 10 λεπτών. Ο Καρλίτος από καλό σημείο έστειλε στο 11′ την μπάλα άουτ, ενώ στην επόμενη φάση ο Διούδης έδιωξε με τα πόδια την κοντινή προσπάθεια του Φεράρι, μια φάση που ξεκίνησε από λάθος πάσα του Χατζηγιοβάνη.

Ο Βόλος άφησε την μπάλα στον Παναθηναϊκό, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Στο 16′ δεν “πλήρωσε” την επιλογή του, αφού ο Γκαραβέλης κατάφερε να διώξει το κοντινό σουτ του Καρλίτος. Το συγκεκριμένο… σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Το “τριφύλλι” είχε ανούσια υπεροχή (ο Μαουρίσιο έτρεξε πολύ, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο δημιουργικό τομέα, όπως και ο Αϊτόρ – μόνο ο Κουρμπέλης έβγαλε κάποιες μπαλιές), ενώ η ομάδα της Μαγνησίας αμύνθηκε εύκολα.

Στο 32′ ο Βόλος ζήτησε πέναλτι. Ο υποδέχθηκε υπέροχη κάθετη στην πλάτη της άμυνας του “τριφυλλιού”, ο Φακούντο Σάντσες έτρεξε να τον προλάβει, υπήρξε μια επαφή μέσα στη μεγάλη περιοχή (έβαλε το χέρι του στον ώμο του Αιγύπτιου) με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο. Η φάση εξετάστηκε από το VAR κασι τον ίδιο τον διαιτητή, που δεν έδωσε κάποια παράβαση.

Ο Παναθηναϊκός είχε καλές στιγμές μετά από απανωτές εκτελέσεις κόρνερ, αλλά το 0-0 έμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Στην τελευταία του φάση, ο Μαρτίνες έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ, σουτάροντας μέσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχαμε ένα δίλεπτο με μεγάλες συγκινήσεις. Στο 54′ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, σε χέρι του Σάντσες του Βόλου, αλλά ο Καρλίτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη (έδιωξε με το ένα χέρι). Στην επόμενη φάση όμως, ο Ισπανός έκανε το 1-0 με κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαουρίσιο.

Ο Βόλος βγήκε μπροστά στη συνέχεια, προσπαθώντας για την ισοφάριση, ενώ οι δυο προπονητές ξεκίνησαν τις αλλαγές, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν στον αγωνιστικό χώρο -μεταξύ άλλων- τον Σωτήρη Νίνη. Ο πρώην παίκτης του “τριφυλλιού” βοήθησε τους φιλοξενούμενους να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε… έλλειμμα αυτοπεποίθησης, δεν μπόρεσε να “παγώσει” το ρυθμό του παιχνιδιού και δεν έφτασε στη νίκη. Στο 90+2′ ο Γκουαρατσένα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπαρτόλο έκανε την προβολή υπό την πίεση του Σένκεφελντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το τελικό 1-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments