Θέσεις Εργασίας

ΙΕΚ Ρόδου προσλήψεις: Ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

ΙΕΚ Ρόδου προσλήψεις: Ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ
ΙΕΚ Ρόδου προσλήψεις: Προσλήψεις με προκήρυξη ΑΣΕΠ στο ΙΕΚ Ρόδου.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Ρόδου, του Υπουργείου Τουρισμού, που εδρεύει στη Ρόδο του νομού Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

  • 1 ΔΕ Τεχνικού Μηχανικού Εγκαταστάσεων
  • 1 ΥΕ Καθαριότητας

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( [email protected] ) όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Η προκηρυξη ΕΔΩ

Λίγα λόγια για το ΙΕΚ Ρόδου

Tο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (IEK) Ρόδου ιδρύθηκε το 1993, με έδρα το σχολικό συγκρότημα στον Ζέφυρο. Από τον Σεπτέμβριο του 2008 συστεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα των Αγ. Αποστόλων μαζί με το 4ο Ενιαίο Λύκειο και το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου. Διαθέτει εργαστήρια πληροφορικής και βιβλιοθήκη. Στο ΙΕΚ Ρόδου έχουν φοιτήσει μέχρι σήμερα περίπου 3000 μαθητές και έχουν διδάξει πάνω από 600 εκπαιδευτές, σε μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων. Είναι το μεγαλύτερο Δημόσιο ΙΕΚ στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου.

Η κατάρτιση, στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. αρμοδιότητας ΥΠ.Ε.Π.Θ., πραγματοποιείται, κυρίως, τις απογευματινές ώρες από . Οι καταρτιζόμενοι παρακολουθούν υποχρεωτικά θεωρητικά, εργαστηριακά και μικτά μαθήματα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι καταρτιζόμενοι τυγχάνουν αναβολής από τη στράτευση.

Φοίτηση

  • Κάθε έτος κατάρτισης αποτελείται από δύο αυτοτελή εξάμηνα κατάρτισης, το χειμερινό και το εαρινό, που το καθένα περιλαμβάνει 15 πλήρεις εβδομάδες κατάρτισης. Το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζει τον Οκτώβριο και τελειώνει το Φεβρουάριο και το εαρινό εξάμηνο κατάρισης αρχίζει το Φεβρουάριο και τελειώνει τον Ιούνιο.
  • Η φοίτηση χαρακτηρίζεται επαρκής σε κάθε μάθημα στο οποίο ο καταρτιζόμενος σημείωσε αριθμό ωριαίων απουσιών μικρότερο ή ίσο του 15% του συνόλου των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments