Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/10/20].

Κριός

Εστίασε λιγότερο σε ό, τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα και φρόντισε να καλλιεργήσεις τις μοναδικές σου ιδιότητες. Ο τρόπος που προβάλλεις τον εαυτό σου, τις αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου και τα βάθη στα οποία είσαι διατεθειμένη να φτάσεις… πρέπει να εξεταστούν τώρα. Ο εραστής σου θα δει τον πραγματικό εαυτό σου….και θα τον θεωρήσει ακόμα πιο σέξι.

Ταύρος

Αξιολόγησε με ειλικρίνεια τον βαθμό της οικειότητας που θέλεις να έχει η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη κάνε γνωστά αυτά τα συναισθήματα από την αρχή ώστε ο μελλοντικός σου σύντροφος ή να δεχτεί ή να αποχωρήσει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως πιστεύεις πως η σταθερότητα και η ασφάλεια που επιθυμείς στη σχέση σου, πρέπει να ακολουθεί τους δικούς σου κανόνες. Πρέπει όμως, να καταλάβεις πως στη συγκεκριμένη περίπτωση, απαιτείται συμβιβασμός από μεριάς σου.

Δίδυμοι

Είτε πρόκειται για αλλαγή στον τρόπο που αισθάνεσαι είτε στην ανοιχτόμυαλη σκέψη σου, μπορεί τώρα να είσαι περισσότερο δεκτική σε κάτι που είχες απορρίψει προηγουμένως. Θα υπάρξουν οφέλη αν συζητήσεις και φέρεις στο φως αυτά τα θέματα με το σύντροφό σου. Δε χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις, αλλά βήματα που έχουν ήδη καθυστερήσει να γίνουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφήσεις πίσω σου τις προκαταλήψεις.

Καρκίνος

Ο εγκάρδιος και αυθεντικός τρόπος με τον οποίο ενημερώνεις το ταίρι σου για το ενδιαφέρον που του έχεις, θα τον χαροποιήσει! Κι αν η σχέση σου είναι εκκολαπτόμενη, θα εμβαθύνει. Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο προσφέρεις το χρόνο, την προσοχή και την υποστήριξή σου, να τον διαβεβαιώνει πως δεν είσαι μόνο λόγια αλλά και πράξεις. Αν είσαι υποστηρικτική με τον αγαπημένο σου, θα μπορέσει ν’ ανθίσει και να εξελιχθεί η σχέση σου.

Λέων

Θα λατρέψεις την πρόοδο στην σχέση σου με τα τολμηρά και πιθανώς ασυνήθιστα βήματα που θα κάνεις στα ερωτικά σου τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, θα πάψεις ν’ ανησυχείς για το πώς σε βλέπουν οι άλλοι αν τους γνωστοποιήσεις τα συναισθήματα που έχεις για το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, τότε κάνοντας το σύντροφό σου χαρούμενο, παρακάμπτει όλα όσα ισχυρίζονται αυτοί που βρίσκονται γύρω σου.

Παρθένος

Όσο υποστηρικτική κι αν θέλεις να είσαι με τις απογοητεύσεις του αγαπημένου σου, γνωρίζεις ότι υπάρχουν σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να απελευθερωθούν οι σκέψεις σου. Μπορεί να έχεις νιώσει την αρνητική ενέργεια που επικρατεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και έχεις δίκιο που αντιστέκεσαι στην ενθάρρυνσή της. Όμως οι απαντήσεις σου σε όλη αυτή την ένταση, είναι ζωτικής σημασίας. Κάνε ό, τι μπορείς για να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος και γίνε ο καλύτερος ακροατής που μπορείς.

Ζυγός

Αν πίστευες πως ήξερες καλά τον αγαπημένο σου, τότε θα εκπλαγείς με όσα αποκαλύψει για τον εαυτό του. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως αναρωτηθείς γιατί κάποιος συζητάει με τόση απλότητα για τόσο ασυνήθιστα θέματα. Αν είσαι σε σχέση, τότε κάτι από το υπόβαθρο του εραστή σου θα κάνει τα μάτια σου ν’ ανοίξουν από έκπληξη. Με κάθε τρόπο όμως, θα προτιμούσες να γνωρίζεις τα πάντα για αυτόν παρά να μην έχεις την παραμικρή ιδέα. Γι’ αυτό πρέπει να εκτιμήσεις την ειλικρίνεια και το γεγονός πως σου ανοίγεται.

Σκορπιός

Αν είσαι λιγάκι πιο τολμηρή, ανοιχτόμυαλη και περιπετειώδης θα ανακαλύψεις πώς ή γιατί έχεις βιώσει κάποια εμπόδια στα ερωτικά σου. Ίσως, έχεις αποδεχτεί αυτό που θα έπρεπε να αλλάξεις. Οι φιλοδοξίες που έχεις για την εξέλιξη της σχέσης σου είναι υπέροχο πράγμα. Ωστόσο, οι γνώσεις που αποκτάς τώρα, θα επιβεβαιώσουν ότι ένα τολμηρό ή πιο σίγουρο βήμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ανοίγει το δρόμο για κάτι ευχάριστα εμπνευσμένο.

Τοξότης

Μια αυξημένη αίσθηση περιπέτειας θα δημιουργήσει την διάθεση για ώθηση των ορίων στη σχέση σου. Θα είσαι διατεθειμένη να γίνεις πιο καινοτόμα στο όνομα της αγάπης. Αυτό που οι άλλοι αποφεύγουν ή θεωρούν ταμπού, θα σου προσφέρει επιπλέον κίνητρα. Αν όμως, είσαι σε σχέση, συμβιβάσου με το χρόνο που θα χρειαστείς για να επιδιώξεις με το ταίρι σου, πράγματα που φαίνονται περίεργα ή τρελά.

Αιγόκερως

Αν εμπνευστείς πιο δημιουργικά, αυτό θα βοηθήσει πολύ στην εξέλιξη της σχέσης σου αυτήν τη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερη, ο συνδυασμός των ταλέντων σου με τα ταλέντα ενός συγκεκριμένου ατόμου, μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία μιας σχέσης, πραγματικά εντυπωσιακής. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να εκμεταλλευτείς τις εμπειρίες του παρελθόντος με το ταίρι σου, για να ανεβάσετε το κλίμα στο δεσμό σας. Η εφαρμογή αυτών των εμπειριών και ο συνδυασμός των αντίστοιχων ικανοτήτων σας που ίσως χρησιμοποιήθηκαν πολύ λίγο μέχρι τώρα, θα είναι τα πρώτα βήματα.

Υδροχόος

Αν ο εραστής σου έχει ακούσει πολλές από τις ασυνήθιστες ιδέες ή τα οράματά σου, τότε ίσως είναι καιρός να σταματήσεις. Μπορεί να μην συμφωνείς με τις αντιρρήσεις του. Αλλά μην αποκλείεις το πόσα μπορείς να μάθεις για κάποιον, δίνοντάς του την ελευθερία να πει αυτά που σκέφτεται με τον τρόπο που επιλέγει να το κάνει. Αν θέλεις να ενισχύσεις το πνεύμα της συνεργασίας στη σχέση σου, τότε αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα.

Ιχθύες

Αν είσαι ελεύθερη, τότε δεν έχει νόημα να απογοητευτείς επειδή κάτι δε γίνεται με τον τρόπο που θέλεις. Μπορείς να τολμήσεις να γίνεις διαφορετική και να αλλάξεις την πορεία όσων επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση, τότε η παθιασμένη διασκέδαση περιμένει, για να ανανεώσεις μια ρουτίνα που επικρατεί τελευταία στο δεσμό σου. Ούτως ή άλλως, κάποιες αλλαγές στις παραδόσεις, θα εξυπηρετήσουν καλά τώρα. Δημιούργησε μια σπίθα σέξι διασκέδασης, με νέες ιδέες, σχέδια ή περιπέτειες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments