Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για την Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι είπε για την Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για τις δύο πρώην, μεταξύ τους, φίλες, την Ιωάννα Τούνη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε πρόσφατη έξοδό της, ρωτήθηκε για τη σχέση της Ιωάννας Τούνη με τη ρισηίδα Ανδριώτου και πώς οι δύο τους από κολλητές φίλες, κατέληξαν να μην μιλάει η μια στην άλλη.

Πρόκειται για την πρόσφατη παρεξήγηση των δύο κοριτσιών καθώς και το άδοξο τέλος της φιλίας τους αφού μόλις πριν λίγο καιρό Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου έπαψαν να είναι φίλες, μετά από ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους, με την Ιωάννα Τούνη να κατηγορεί την πρώην φίλη της πως είχε βρεθεί στον ίδιο χώρο για μπάνιο σε πισίνα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης με τον άνδρα που είχε δημοσιοποιήσει το ροζ βίντεο.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν κάποιες δηλώσεις των δύο κοριτσιών, αν και δεν δόθηκε πολλή δημόσια έκταση παραπάνω. Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, δεν άντεξαν να μην τη ρωτήσουν και ζήτησαν να τοποθετηθεί σχετικά με την πρώην φιλία των δύο κοριτσιών μιας και με την Ιωάννα Τούνη τον τελευταίο καιρό κάνουν παρέα.

Και εκείνη, αν και απέφυγε πολύ ευγενικά να απαντήσει και να αποκαλύψει κάτι, εκτόξευσε μια ατάκα – φωτιά. «Ό,τι έχει να κάνει με την Ιωάννα και την Βρισηίδα δεν μπορώ να εκφέρω καμία γνώμη, ό,τι είναι μπορούν να το πουν εκείνες, οι δύο κυρίες. Δεν μου πέφτει λόγος να απαντήσω για κάτι. Απλά θα πω ένα πράγμα, ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργετηθέντος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Από φίλες που συνεργαζόντουσαν, γνωστές που δεν μιλούν η μια στην άλλη

Να θυμίσουμε πάντως, πως Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκαν και έγιναν πολύ καλές φίλες μέσα από το My Style Rocks στο οποίο συμμετείχαν μέσα του οποίου έγιναν γνωστές και στο ευρύ κοινό. Η φιλία τους έδειχνε δυνατή με κοινές φωτογραφίες τους να αναρτώνται συνεχώς στα social media, ενώ έκαναν και κοινές διακοπές αλλά συνεργάζονταν κιόλας. Ωστόσο, φάνηκε πριν από λίγο καιρό πως τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. «Με τη Βρισηίδα δεν μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε», είχε δηλώσει στην «On time» και τη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Τούνη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους, εκείνη αρκέστηκε να απαντήσει: «Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε όταν κάτι γίνεται, φταίνε πάντα οι άλλοι. Δεν μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα». Από την άλλη πλευρά, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: «Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δεν μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπάω πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας και αυτό είναι όλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments