Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [29/10/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [29/10/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [29/10/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [29/10/20].

Κριός

Ακόμα κι αν φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται στα ερωτικά σου, μπορείς να ψάξεις μέσα σου για τις αλλαγές που γνωρίζεις πως μπορούν να συμβούν. Ίσως χρειαστεί να μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα ανακαλύψεις, που αφορούν τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Η σημαντικότερη ανακάλυψη θα εμφανιστεί μόλις συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί τόση αβεβαιότητα και σύγχυση.

Ταύρος

Προσπαθώντας να εξελίξεις τη σχέση σου θα αγχωθείς υπερβολικά, γιατί δε θα έχεις προετοιμαστεί ανάλογα. Προσπάθησε να συλλέξεις βασικές πληροφορίες κι εμπιστέψου τη διαίσθησή σου αν σου λέει πως πρέπει να ψάξεις για τις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Αυτή την περίοδο, αποκομίζεις αρκετές ιδέες για τα ερωτικά σου. Κάθε παρορμητική ενέργεια όμως, θα είναι εμπόδιο για την παθιασμένη πρόοδο που επιθυμείς.

Δίδυμοι

Με μια μικρή αλλαγή στάσης, θα καταλάβεις πως ένα ζήτημα που προέκυψε στο δεσμό σου δε χρειάζεται να σε αγχώνει. Αν με το ταίρι σου είχατε διαφορετικές απόψεις για συγκεκριμένα θέματα, τότε μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, προσπαθώντας να βρείτε κοινό έδαφος! Όταν καταλήξετε σε όσα συμφωνείτε, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Καρκίνος

Η σαφήνεια και η βεβαιότητα που αντικαθιστά την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, είναι σίγουρα ένα συναρπαστικό συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερη κι νιώθεις πως καιρό τώρα περιπλανιέσαι σε μια ρομαντική έρημο, τότε θα εστιάσεις σε καινούργιες ιδέες, που θα σε εμπνεύσουν. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις πως όσα σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται. Καθώς μια εποχή πλησιάζει στο τέλος της, μια άλλη πρόκειται να ξεκινήσει. Οι αλλαγές που συμβαίνουν, θα είναι καθησυχαστικά σημάδια για όσα προκύψουν.

Λέων

Αν πιστεύεις πως κάτι παραμένει άλυτο στη σχέση σου, τότε ίσως χρειαστεί να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου για να το αντιμετωπίσετε. Η παθιασμένη πρόοδος, απαιτεί να εστιάσετε από κοινού σε ό,τι είχατε αγνοήσει. Αν πρόκειται για μια υπέροχη ένεση αυθορμητισμού ή για να κάνεις πιο ανάλαφρη την ατμόσφαιρα που επικρατεί τώρα, είσαι σε θέση να τα πετύχεις και τα δύο τώρα.

Παρθένος

Μπορείς τώρα, να προσφέρεις ένα κύμα φρέσκιας αισιοδοξίας στη σχέση σου, αγκαλιάζοντας το πνεύμα της συνεργασίας με το σύντροφό σου. Αυτή η στάση, καθιστά μια τρέχουσα καμπύλη μάθησης στην ερωτική σου ζωή, πολύ πιο εύχρηστη και ευχάριστη. Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται όπως πάντα, στην ανιδιοτέλεια. Έτσι, εμπιστέψου ότι αυτό που δίνεις, αυτό θα λάβεις.

Ζυγός

Αυτό το διάστημα οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου είναι πιο διαφανή από ό, τι νομίζεις. Αυτά είναι καλά νέα αν προσπαθείς να βρεις τον σωστό τρόπο για να τα εκφράσεις. Ωστόσο, για να αποφύγεις τις απογοητεύσεις πρέπει να η εκφραστική σου προσέγγιση να είναι προσεκτική. Η αντικατάσταση οποιασδήποτε παθιασμένης παρόρμησης με κάτι πιο ήρεμο και πιο σοβαρό είναι απαραίτητο, αν θέλεις να ακουστείς και να γίνεις κατανοητή.

Σκορπιός

Θα πρέπει να έχεις δει τα εμπόδια που βάζουν τρικλοποδιά στην εξέλιξη της σχέση σου. Αυτό όμως σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου όσα νιώθεις για το δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως αυτό συνεπάγεται τη διασαφήνιση των συναισθημάτων σου για ένα πρόσωπο που πρόσφατα κέντρισε το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση τότε θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για τη σταθερότητα που επικρατεί στο δεσμό σου.

Τοξότης

Τα παθιασμένα σου κίνητρα θα λάβουν το πράσινο φως τώρα. Θα συνειδητοποιήσεις πως η εστίασή σου επιστρέφει στην εξέλιξη του δεσμού σου με τρόπους που δεν είχες δοκιμάσει στο παρελθόν! Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η οικειότητα λαμβάνουν μια υπέροχη ώθηση. Αυτό που ήταν βαρετό και στάσιμο θα αντικατασταθεί χάρη στην νέα σου προσέγγιση, σε συναρπαστικό και θεαματικό.

Αιγόκερως

Με τον αγαπημένο σου έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε θέματα που έχουν συμβεί πρόσφατα αλλά για κάποιο λόγο, δεν αντιμετωπίσατε σωστά. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε. Τώρα όμως διαισθάνεσαι πως οι περιστάσεις είναι πιο θετικές ή φιλόξενες. Μια ειλικρινής και ανοιχτή προσέγγιση για να αναγνωρίσετε αυτό που έμεινε ανοιχτό, θα δημιουργήσει μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

Υδροχόος

Είσαι αποφασισμένη να σκάψεις βαθιά μέσα σου, για να βρεις το σθένος και ν’ αντιμετωπίσεις τις ερωτικές προκλήσεις που έχουν προκύψει. Μπορεί να είχαν εμφανιστεί εδώ και καιρό και ίσως ήταν ο λόγος της απογοήτευσής σου. Αν όμως σκεφτείς σοβαρά και δείξεις ευαισθησία, θα τα αντιμετωπίσεις με την απαραίτητη φροντίδα. Με αυτή τη στάση, η πρόοδος είναι εξασφαλισμένη.

Ιχθύες

Θα διεισδύσει στη σχέση σου, μια αφθονία διασκέδασης, επιπολαιότητας και ξεγνοιασιάς τώρα. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις την εστίασή σου από ένα ή δύο θέματα που υπάρχει κίνδυνος να πάρεις πολύ σοβαρά. Για την ψυχική και σωματική σου ευεξία πρέπει να αγκαλιάσεις το φως αντί να ψάχνεις τις σκιές. Φώτισε λοιπόν, το πρόσωπό σου με ένα όμορφο χαμόγελο και θα δεις πως θα επανέλθει η παθιασμένη σου διάθεση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments