Αθλητισμός

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Θέλει να προσφέρει αλλά πρέπει να το πάρει αλλιώς

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Θέλει να προσφέρει αλλά πρέπει να το πάρει αλλιώς
Βινάγκρε Ολυμπιακός: Μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα, πήρε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, προκειμένου να τον αντικαταστήσει.

Τον Οκτώβριο, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Πορτογάλου αριστερού μπακ Ρούμπεν Βινάγκρε, δανεικού από τη Γουλβς. Μετά τον Μπρούμα, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν και τον 21χρονο αμυντικό ως δανεικό, από τη Γουλβς, μέχρι το καλοκαίρι, για να δώσουν περισσότερες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Βινάγκρε

«Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999, ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του. Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19».

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα, πήρε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, προκειμένου να τον αντικαταστήσει, με τον Πορτογάλο να έχει δημιουργήσει αρκετά μεγάλες προσδοκίες σε όλους. Αλλά όπως τονίζει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Βινάγκρε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ετοιμάστηκε να κάνει σεφτέ αν και το «χάσιμο» στο «Ντραγκάο» έβγαλε προβληματισμό και κυρίως στον Πέδρο Μαρτίνς. «Τα ίδια κάνει στο Ρέντη ως τώρα. Εκβιάζει τις αποφάσεις του. Από την ανάγκη να δείξει και να προσφέρει!», αναφέρουν πηγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments