Ελλάδα

Netflix Ελλάδα: Ταινία έκανε τα γυρίσματά της σε Αθήνα, Τρίκαλα και Μετέωρα

Netflix Ελλάδα: Ταινία έκανε τα γυρίσματά της σε Αθήνα, Τρίκαλα και Μετέωρα
Netflix Ελλάδα: Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ξένη ταινία γυρίζεται στη χώρα, αλλά το Born to Be Murdered έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει επιτυχία.

Στην Ελλάδα γυρίστηκε η νέα ταινία του Netflix Born to Be Murdered. Πρόκειται για μια ακριβή χολιγουντιανή παραγωγή που θα προβάλλει την Ελλάδα και τα μέρη των γυρισμάτων σε όλο τον κόσμο.

Το Netflix εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα της συγκεκριμένης ταινίας του Luca Guadagnino (Call me By Your Name), στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός John David Washington (Tenet). Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο που εκδόθηκε το 1945 από τον Dennis Allan, ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε η συγγραφέας Elinore Denniston, και περιγράφει την περιπέτεια ενός ζευγαριού που μπλέκεται σε μια βίαιη συνομωσία με τραγικές συνέπειες.

Το Born to Be Murdered γυρίστηκε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, στα Ζαγόρια και στην Καλαμπάκα.

Το καστ συμπληρώνουν οι Alicia Vikander, Vicky Krieps και Boyd Holbrook, ενώ συμμετέχουν και Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Πυρπασόπουλος, Πάνος Κορώνης και Λένα Κιτσοπούλου. Ο Ferdinando Cito Filomarino, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Guadagnino, θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά θα διατεθεί εντός του 2021.

Το trailer της ταινίας δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

Τι γίνεται με την αύξηση της τιμής του Netflix

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι συνδρομές για το πρόγραμμα standard του Netflix, αλλά και το premium ανέβηκαν κατά ένα και δύο δολάρια αντίστοιχα. Έτσι το πρώτο πλέον κοστίζει 13.99 δολάρια και το δεύτερο 17,99. Στόχος των υπεύθυνων είναι να αυξήσουν τα έσοδά τους, προκειμένου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να μπορούν να προσφέρουν καλό περιεχόμενο στους χρήστες τόσο σε επίπεδο σειρών όσο και ταινιών, σύμφωνα με τους ίδιους.

Όσο για την Ελλάδα, προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και μιας και δεν υπάρχει κάποια δήλωση ή κάτι να να να δείχνει ότι θα υπάρξει ανάλογη αλλαγή, δεν είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον, ειδικά αν η οικονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον κόσμο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η Ελλάδα έχει από τις πιο φθηνές συνδρομές στον κόσμο, με την basic να είναι στα 7,99, την standard στα 10.99 και την premium στα 13,99.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments