Lifestyle

Κυκλοφόρησε απαγορευμένη φωτό της Σίας του «The Bachelor» [pic]

Κυκλοφόρησε απαγορευμένη φωτό της Σίας του «The Bachelor» [pic]
Σία Bachelor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μπορεί να μην τα κατάφερε με τον Παναγιώτη, αλλά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εκτός σπιτιού.

Η Σία Βοσκανίδου έχει βγει από το σπίτι του «The Bachelor» εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον περιζήτητο εργένη. Ωστόσο η παρουσία της έκλεψε τις εντυπώσεις και έξω από το τηλεοπτικό σπίτι θα βρει σίγουρα μπόλικο θαυμασμό. Η ίδια άνοιξε πριν από λίγες ώρες σε δημόσιο τον λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε φωτογραφίες της.

Μπορεί να μην κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη φτάνοντας στον Τελικό, κέρδισε όμως… τις εντυπώσεις, με την ίδια να μην σταματά να συζητιέται μέχρι σήμερα. Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς κατάφερε να χάσει τον Βασιλάκο μέσα απ’ τα χέρια της, καθώς δεν είναι ψέμα πως η ίδια ήταν η πιο εντυπωσιακή απ’ τις διαγωνιζόμενες. Άβυσσος η ψυχή του Παναγιώτη, θα πούμε εμείς.

Μία από τις φωτογραφίες της ήταν και η παρακάτω που σίγουρα θα συζητηθεί

Η 26χρονη Σία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μελαχρινή καλλονή εμφανίζεται στην τηλεόραση, καθώς πριν από αρκετά χρόνια είχε λάβει συμμετοχή και σε καλλιστεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments