Θέσεις Εργασίας

Δήμος Αθηναίων προσλήψεις: Προκήρυξη για 88 θέσεις εργασίας

Δήμος Αθηναίων προσλήψεις: Προκήρυξη για 88 θέσεις εργασίας
Δήμος Αθηναίων προσλήψεις: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών ηλεκτρονικά.

Έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα οκτώ (88) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στον Δήμο Αθηναίων, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αιτήσεις από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου για 88 νέες θέσεις εργασίας στην Αθήνα. Σύμφωνα με ό,τι αναφέρουν οι πληροφορίες, ανακοινώνεται η υπ’ αριθμ. πρωτ. 240735/29-10-2020 Ανακοίνωση , το παράρτημα και η αίτηση, που αφορά στην πρόσληψη 88 ατόμων, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων, με ορισμένη χρονική διάρκεια.

Μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με Αριθμό Πρωτοκόλλου Ανακοίνωσης: 240735/29-10-2020 και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected] Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Μέχρι ποτέ μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή;

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος , ήτοι από Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 00:01 έως και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 23:59.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν αν πατήσουν εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments