Αθλητισμός

Γκιλιέρμε Ολυμπιακός: Μνημονεύουν ακόμα τον Βραζιλιάνο οι «ερυθρόλευκοι»

Γκιλιέρμε Ολυμπιακός: Μνημονεύουν ακόμα τον Βραζιλιάνο οι «ερυθρόλευκοι»
Γκιλιέρμε Ολυμπιακός: Μπορεί ο Βραζιλιάνος να παίζει πλέον για λογαριασμό της Αλ Σαντ, όμως οι συμπαίκτες του δεν τον έχουν ξεχάσει.

Ο Γκιλιέρμε άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα δύο σχεδόν χρόνια που βρέθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ από το καλοκαίρι αγωνίζεται στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Σαντ που προπονεί ο μεγάλος Τσάβι. Οι συμπαίκτες του Βραζιλιάνου μέσου δεν φαίνεται να τον έχουν ξεχάσει.

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρει η εφημερίδα Sportday. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά:  «Ακούστηκε αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Βραζιλιάνου. Αν και ο Εμβιλά βγάζει μάτια σε όλες τις διοργανώσεις, κάποιοι στον Πειραιά μνημόνευσαν τον Γκιλιέρμε. Αγνοώ τον λόγο, αλλά μαθαίνω ότι και ο παίχτουρας μίλησε με δύο – τρεις πρώην συμπαίκτες του. Λογικό ο ένας είναι ο Χασάν, με τον οποίο έκαναν παρέα. Επίσης, λογικά, ο άλλος είναι ο Μπρούνο! Συμπατριώτης γαρ!». Ο Γκιλιέρμε έχει παίξει 4 φορές με τη νέα του ομάδα για τα παιχνίδια της σεζόν 2020-21, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Μερικά λόγια για τον Γκιλιέρμε

Ο Γκιλιέρμε ντος Σάντος Τόρες είναι περισσότερο γνωστός ως Γκιλιέρμε. Έχει γεννηθεί στις 5 Απριλίου του 1991 και είναι 1.78 μ. Είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πορτουγκέζα, στην οποία αργότερα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα.

Κατόπιν αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην Κορίνθιανς. Το 2014, έφυγε από τη Βραζιλία και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουντινέζε, από την οποία έφυγε αρχικά ως δανεικός το 2016 και κατόπιν με μεταγραφή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία παρέμεινε έως και το 2018. Το καλοκαίρι του 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα» τον έβαλαν στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει αλλά εκείνος δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του πωλήθηκε στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις εκείνων των ημερών, ο Ολυμπιακός πήρε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει στην ασιατική ομάδα

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε 79 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 11 φορές και μοίρασε 4 ασίστ στους συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments