Video

Big Brother: Οι παίκτες έμαθαν για το δεύτερο lockdown – Πώς αντέδρασαν

Big Brother: Οι παίκτες έμαθαν για το δεύτερο lockdown – Πώς αντέδρασαν
Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες όταν έμαθαν για τα δυσάρεστα νέα.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» ενημέρωσε τους παίκτες, λίγο πριν την έναρξη του ζωντανού επεισοδίου το βράδυ της Παρασκευής (6 Νοεμβρίου) για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα καθώς και την επιβολή του δεύτερου lockdown.

«Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2.917 κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Από αύριο Σάββατο ολόκληρη η χώρα τίθεται σε lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα SMS ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μεγάλος Αδερφός και οι παίκτες στο άκουσμα της είδησης «πάγωσαν».

Ωστόσο, επειδή ήταν σίγουρο πως η αγωνία των παικτών στο άκουσμα μιας τέτοιας είδησης θα «χτυπούσε» κόκκινο σε ότι αφορά τους δικούς τους ανθρώπους τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

«Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να είστε ασφαλείς. Οι δικοί σας είναι όλοι καλά. Και για του λόγου το αληθές δείτε τι έχουν να σας πουν…», ανέφερε ο Μεγάλος Αδερφός και πρόβαλλε βίντεο από τους συγγενείς τους να τους μιλάνε και να τους επιβεβαιώνουν ότι είναι καλά ενώ η συγκίνηση κυριάρχησε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ακολουθούν τα μηνύματα συγγενών και φίλων στους παίκτες του ριάλιτι:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments