Lifestyle

Πηνελόπη Πλάκα Instagram: Θετική στον κορωνοϊό – Το ανακοίνωσε σε ανάρτησή της

Πηνελόπη Πλάκα Instagram: Θετική στον κορωνοϊό – Το ανακοίνωσε σε ανάρτησή της
Πηνελόπη Πλάκα Instagram: Με ένα Instastory ενημέρωσε τους ακολούθους της στα social media.

Θετική στον κορωνοϊό ανακοίνωσε πως είναι η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα, μια εκ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς στην κρατική τηλεόραση «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η ίδια μάλιστα, προέβη σε ανάρτηση στα social media και ειδικότερα στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της καθώς και για τα συμπτώματα τα οποία αντιμετωπίζει λόγω της μόλυνσης από τον ιό.

Έτσι, τον λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στα Ιnstastories της βρέθηκε θετική στον ιό ενώ τα συμπτώματα της μέχρι στιγμής είναι ήπια.

«Αγαπημένοι μου, διαγνώστηκα θετική στον κορωνοϊό. Τα συμπτώματα είναι κόπωση, πονοκέφαλος, πυρετός. Παρόλα αυτά προς το παρόν είναι όλα ελεγχόμενα. Προφανώς είναι ένας αρκετά μεταδοτικός και επιθετικός ιός», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός της.

Και προσέθεσε: «Μένω σπίτι και ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους νοσούντες. Καλή δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας μετά από τηλεφωνήματα και μηνύματα».

«Καλύτερα να το μάθετε από εμένα. Άλλωστε δεν είναι ντροπή», κατέληξε η Πηνελόπη Πλάκα στην ανάρτησή της ξεσπώντας εναντίον εκείνων που μπορεί να σχολιάσουν αρνητικά.

Ακολουθεί η ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments