Ελλάδα

O γνωστός ψευτογιατρός μοίραζε μαντζούνια και σε δημόσιο νοσοκομείο

O γνωστός ψευτογιατρός μοίραζε μαντζούνια και σε δημόσιο νοσοκομείο
Ψευτογιατρός: O «Νίκος Κόντος» - όπως συστηνόταν στους ασθενείς - κατηγορείται για την υπόθεση του Ι.Π αλλά και για πάνω από 100 υποθέσεις ακόμα.

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες βρίσκεται ο ψευτογιατρός Ν.Κ., ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό. Το κατηγορητήριο αναμένεται σύντομα να διευρυνθεί, καθώς όπως προκύπτει από τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων, η παράνομη δράση του συνδέεται με το θάνατο ακόμη εννέα ασθενών, πέρα των τριών για τους οποίους ήδη κατηγορείται, ενώ φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ακόμη περισσότερων.

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του pagenews, ότι ο ψευτογιατρός υποδυόταν τον «μάγο» της ιατρικής επιστήμης – εκτός από τις ιδιωτικές κλινικές – και σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Λαϊκό!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ι.Π. που αποκαλύπτουμε σήμερα. Ο ασθενής, γεννηθείς το 1957, διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι το 2010. Το Μάιο του 2012 γνώρισε τον ψευτογιατρό, ο οποίος του συστήθηκε ως βοτανολόγος και τον έπεισε να αντικαταστήσει τη χημειοθεραπεία με μαντζούνια. Συγκεκριμένα ο «Νίκος Κόντος» – με αυτό το όνομα συστηνόταν στους ασθενείς – κατηγορείται για την υπόθεση του Ι.Π., ότι «του σύστησες, αποτελούμενο από λήψη σκευασμάτων από βότανα και υγρά άγνωστης προέλευσης και χημικής σύστασης, παντελώς ακατάλληλα για την ίαση της συγκεκριμένης ασθένειας, καθώς και ενέσιμα φάρμακα άγνωστης προέλευσης (ενέσεις σε μικρά φιαλίδια) τα οποία του χορήγησες τουλάχιστον δύο φορές στις 06 και 07.07.2013 στο νοσοκομείο “Λαϊκό”» .

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το pagenews, ο Ι.Π. πέθανε την ημέρα που έλαβε τη δεύτερη δόση των σκευασμάτων του ψευτογιατρού! «Εμπιστεύτηκε σε εσένα να διαχειριστείς τη ζωή του και δρώντας ως πειθήνιο “όργανό” σου, ακολούθησε καλόπιστα, πεπλανημένα και ανύποπτα τη δική σου μέθοδο “θεραπείας”» σημειώνεται για την υπόθεση του Ι.Π. που έφυγε από τη ζωή, «αποτέλεσμα που θέλησες και επεδίωξες»!

Ωστόσο ο άτυχος  Ι.Π είναι μόνο ένα από τα θύματά του – Δείτε μερικές σημειώσεις με δεκάδες «μαγικές» συνταγές που χορηγούσε σε ανυποψίαστους ασθενής:

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που είχε δώσει ο 47χρνος ψευτογιατρός σε ασθενή με όγκο στις ωοθήκες, ανέφερε: «Παίρνουμε 2-3 φύλλα από λάχανο, τα βουτάμε 2-3 φορές μέσα σε βραστό νερό για να απολυμάνουμε και τα βάζουμε επάνω στην κοιλιά για όλη τη νύχτα».

Εν τω μεταξύ ογκολόγοι σχολιάζουν πως με τέτοιες πρακτικές δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να βγει ο ασθενής νικητής στην «μάχη», ενώ το να μην παίρνει κανείς θεραπεία συνιστά «αυτοκτονία».

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ψευτογιατρός πόζαρε για φωτογραφίες μέσα σε χειρουργεία είτε κατά μονάς

Ενώ μαζί με τις επικίνδυνες οδηγίες έστελνε στα e-mail και… χαιρετισμούς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments