Ελλάδα

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Αλλαγές από τη Δευτέρα – Τι ώρα θα κλείνουν

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Αλλαγές από τη Δευτέρα – Τι ώρα θα κλείνουν
Ωράριο σούπερ μάρκετ: Στα δεδομένα που διαμορφώνονται με τα νέα μέτρα θα προσαρμοστεί το ωράριο των σούπερ μάρκετ.

Στην χθεσινή έκτακτη ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά ανακοινώθηκε η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα από τις 21:00 μέχρι τις 5:00 το πρωί απαγορεύεται η άσκοπη κυκλοφορία των πολιτών. Ο κόσμος θα μπορεί να βγει από το σπίτι του μετά την έναρξη της απαγόρευσης μόνο για θέμα υγείας σε έκτακτη ανάγκη, για μετάβαση στην εργασία και για βόλτα κατοικίδιου σε κοντινή απόσταση από την οικεία.

Τα νέα μέτρα επηρεάζουν άμεσα και το ωράριο λειτουργίας ορισμένων καταστημάτων που έχουν παραμείνει ανοιχτά. Άμεσα ενδιαφερόμενες είναι οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Από τη στιγμή που η απαγόρευση ξεκινάει στις 21:00 το βράδυ τότε και τα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να κλείσουν νωρίτερα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υφυπουργός ανάπτυξης το ωράριο θα αλλάξει από τη Δευτέρα.

Τι ώρα θα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ

Ο Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου τα σούπερ μάρκετ θα κλείνουν από τις 20:30. Μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Παράλληλα τόνισε ότι από τη στιγμή που υπάρχει επάρκεια αγαθών δεν χρειάζεται να ανοίξουν και την προσεχή Κυριακή.

Σχετικά με τις επόμενες ημέρες και μέχρι να φτάσουμε στη Δευτέρα που θα εφαρμοστεί το νέο ωράριο, ο υφυπουργός τόνισε ότι σήμερα και αύριο θα λειτουργήσουν μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο κανονικά μέχρι τις 20:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments