Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σκέψεις του Μπόλονι για αλλαγή συστήματος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σκέψεις του Μπόλονι για αλλαγή συστήματος
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι κάνει σκέψεις για αλλαγή συστήματος στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές.

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Λάζλο Μπόλονι έχει αναλάβει τον Παναθηναϊκό με στόχο να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βελτιώσει το σύνολό του από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα αποτελέσματα που έχει η ομάδα επί των ημερών του, ενώ δεν έχουν λείψει και κάποια περιστατικά όπως αυτό του Μακέντα που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά στο Κορωπί.

Μέσα σε αυτό το κλίμα προβληματισμού, ο Λάζλο Μπόλονι πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Σε οκτώ μέρες από σήμερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, αλλά δεν έχουν σκοπό να ρίξουν λευκή πετσέτα. Άλλωστε οι “πράσινοι” έχουν δείξει ότι σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται σε αυτά τα ματς είναι πάντα ανταγωνιστικοί.

Σκέψεις του Μπόλονι για αλλαγή συστήματος

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι εξαιρετικά πιθανό να εγκαταλείψει, τουλάχιστον για το ματς στο Φάληρο, το 4-4-2 και να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1. Άλλωστε αυτό δοκίμασε, παρά τις πολλές απουσίες, στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1). Δεν αποκλείεται ο Ρουμάνος τεχνικός να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές προσώπων σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Συγκεκριμένα, οι Βιγιαφάνιες, Χουάνκαρ και Αϊτόρ είχαν καλή παρουσία στο χθεσινό φιλικό και διεκδικούν θέση πίσω από τον φορ, αριστερό άκρο άμυνας και εξτρέμ αντίστοιχα.

Στα ευχάριστα νέα για τον Μπόλονι, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης δείχνοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους τα προβλήματα. Αντίθετα, ατομικό στο γυμναστήριο έκαναν οι Αγιούμπ, Πούγγουρας, Βέλεθ και Αντονίτο, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Σένκεφελντ. Ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε αρχικά ατομικό στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο για να συνεχίσει το πρόγραμμά του.

Τις τελευταίες ημέρες απουσίασαν από τις προπονήσεις λόγω των εθνικών ομάδων οι οι Διούδης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments