Διεθνή

The Crown: Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τον νέο κύκλο της σειράς

The Crown: Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τον νέο κύκλο της σειράς
The Crown: «Διχάζει» τους Βρετανούς η τέταρτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netfix.

Κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα του Netflix η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «The Crown», η σειρά που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών σε όλους τους κύκλους.

Δημοσίευμα της Daily Mail, αποκαλύπτει πως πριν καν την τηλεοπτική πρεμιέρα της σειράς, φίλοι του πρίγκιπα Καρόλου εξαπέλυσαν δριμύτατη επίθεση κατά του Netflix, και των δημιουργών της σειράς, αλλά και κατά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι ως γνωστό έχουν υπογράψει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων για τη συνεργασία τους με το Netflix, μολονότι πλέον το παλάτι έχει ανοιχτό μέτωπο με τη δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας.

«Η μυθοπλασία παρουσιάζεται ως γεγονότα», αναφέρει ένας στενός φίλος του Καρόλου, που το δημοσίευμα δεν αποκαλύπτει το όνομά του. «Είναι μια σειρά που έγινε για να βγάλουν κάποιοι χρήματα, εκμεταλλευόμενοι τις ζωές αληθινών ανθρώπων και αδιαφορώντας πλήρως για το πως αυτό επηρεάσει τα συναισθήματά τους», προτάσσει μια άλλη πηγή, από τον κύκλο του πρίγκιπα Καρόλου, που τονίζει πως η σειρά «ανασύρει συμβάντα που συνέβησαν πριν από 25 – 30 χρόνια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Δείτε το trailer για την τέταρτη σεζόν του «The Crown»:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments