Lifestyle

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό

Η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της μετά τον ακρωτηριασμό
Έρρικα Πρεζεράκου: Μετά την περιπέτεια με τον τραυματισμό της δείχνει για πρώτη φορά το χέρι της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Κατά την διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν σε ένα σκάφος, τραυματιστηκε από την προπέλα του, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το ένα δάχτυλο του αριστερού της χεριού. Για πρώτη φορά και ενώ βρίσκεται σε αποθεραπεία κυκλοφόρησε φωτογραφία που φαίνεται το σημείο του τραυματισμού της.

Σήμερα η εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε” μέτεδωσε ένα βίντεο από το nassosblog στο οποίο φαίνεται η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ να φορά έναν ειδικό, μαύρο, μεταλλικό νάρθηκα ο οποίος καλύπτει όλο της το χέρι από τον καρπό και κάτω.

 Το ατύχημα και η σοβαρή ασθένεια της 7χρονης ανιψιάς της

Υπενθυμίζεται ότι η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, κατά τη διάρκεια των φετινών της διακοπών στην Κύθνο. Συγκεκριμένα, ενώ κολυμπούσε την χτύπησε προπέλα φουσκωτού σκάφους προκαλώντας της ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό της χέρι.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά το μικρό της δάχτυλο δεν διασώθηκε, όχι όμως και ο παράμεσός της που αποκαταστάθηκε.

Λίγους μήνες αργότερα, η γνωστή αθλήτρια κλήθηκε να διαχειριστεί και τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει η 7χρονη ανιψιά της. Πρόκειται για την κόρη της αδελφής της Ξένιας Πρεζεράκου και του Ηλία Τριανταφυλλάκη, η οποία διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Το κοριτσάκι ταξίδεψε μέχρι το Τέξας των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία, με την οικογένειά της να ζητάει τη στήριξη του κόσμου προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για το ταξίδι αυτό. Πλήθος πολιτών συνεισέφεραν δείχνοντας έμπρακτα της αλληλεγγύη τους και έτσι το παιδί μαζί με τους γονείς του μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments