Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Ξύλο και εκτεταμένη χρήση χημικών προς τους διαδηλωτές – Συνεχίζουν τις ρίψεις οι αύρες

Πολυτεχνείο: Ξύλο και εκτεταμένη χρήση χημικών προς τους διαδηλωτές – Συνεχίζουν τις ρίψεις οι αύρες
Πολυτεχνείο: Συνεχίζεται η ένταση σε Πανεπιστημίου και Σταδίου. Οι αύρες ρίχνουν νερό για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

Να απελευθερωθούν άμεσα οι προσαχθέντες από την οδό Πανεπιστημίου ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου.

Συνεχίζονται αυτή την ώρα οι ρίψεις νερού από αύρες της Αστυνομίας, πέφτουν χημικά, ενώ διαδηλωτές κατεβαίνουν προς την Ομόνοια. Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο:

Ο κ. Παφίλης κατήγγειλε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την απρόκληση επίθεση που δέχτηκαν διαδηλωτές που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα στα Προπύλαια και στην οδό Σταδίου, με την ΕΛ.ΑΣ να επιστρατεύει τις αύρες, έτσι ώστε να διαλύσει τη συγκέντρωση του ΚΚΕ. Το ίδιο συνέβη και στην οδό Σταδίου, με τους διαδηλωτές από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το ΣΕΚ να κατευθύνονται προς την Ομόνοια, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει στην οδό Πειραιώς και τα γύρω στενά όπου το κυνηγητό από την Αστυνομία συνεχίζεται. Υπάρχουν αναφορές ότι διαδηλωτές έχουν φτάσει μέχρι την οδό Κεραμεικού κυνηγημένοι από τα ΜΑΤ.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του γενικού γραμματέα της ΚΕ της ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην επίθεση που δέχθηκαν μέλη του κόμματος από αστυνομικές δυνάμεις. Να σημειώσουμε ότι ο δεύτερος γύρος επέμβασης της Αστυνομίας έγινε την ώρα που υπήρχαν διαπραγματεύσεις με τον κ. Κουτσούμπα.

«Δεν λένε για ποιο λόγο τους χτυπάνε, τους έχουν με χειροπέδες. Προπυλακίστηκε ο Παφίλης . Δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας και μας μιλούν για τη δημόσια υγεία» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας για να προσθέσει. «Έγινε επίθεση ενάντια σε συγκεκριμένους διαδηλωτές. Είναι εδώ η ΚΟ του ΚΚΕ» τόνισε ενώ αναφορικά με τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. σημείωσε.

«Έχουν δώσει εντολή σε κάποιους , αν τους έχουν δώσει εντολή, να κάνουν αυτά τα αίσχη.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο με ό, τι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, με ρίψη χημικών και τις αύρες να κατεβαίνουν την Πανεπιστημίου. Είναι ενδεικτικό ότι οι δημοσιογράφοι δυσκολεύονται να μιλήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments