Lifestyle

Αν σου αρέσει η Δώρα Παντέλη πρέπει οπωσδήποτε να δεις την αδερφή της [pics]

Αν σου αρέσει η Δώρα Παντέλη πρέπει οπωσδήποτε να δεις την αδερφή της [pics]
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως στην οικογένεια Παντέλη η Δώρα ήταν αυτή που είχε τα πρωτεία στην ομορφιά, το παρακάτω κείμενο ωστόσο θα μας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Η Δώρα Παντέλη τις τελευταίες σεζόν έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, όντας στο “γυαλί” και την οικογένεια του αθλητικού τμήματος της Nova. Η γνωστή αθλήτρια και πλέον αθλητικογράφος και παρουσιάστρια έχει μεγάλες βλέψεις προχωρώντας με σταθερά βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας που φαίνεται πως αγάπησε από τη πρώτη στιγμή. Οι γνώσεις της για το μπάσκετ το οποίο υπηρετεί από παιδί αλλά και η εκθαμβωτική της ομορφιά την έχουν κάνει να ξεχωρίζει, με το αθλητικό τμήμα της Nova να της δίνει άπλετο χώρο και χρόνο προκειμένου να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της. Ωστόσο στην οικογένειά της όπως αποδεικνύεται υπάρχει ευχάριστος ανταγωνισμός, καθώς λίγοι γνώριζαν πως η αδερφή της είναι εξίσου κούκλα σαν την Δώρα.

Η Δώρα Παντέλη μάλιστα φρόντισε να την “αποκαλύψει” στο ευρύ κοινό ανεβάζοντας φωτογραφία μαζί της στο Instagram προκαλώντας εκατοντάδες σχόλια από τους θαυμαστές της. Η Έφη Παντέλη είναι μελαχρινή, πανέμορφη, με αθλητικό κορμί και ασχολείται με το εμπόριο ρούχων και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες εξίσου φωτογενής με τη διάσημη αδερφή της.

Οι αδερφές Παντέλη μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, με την Έφη να έρχεται στο προσκήνιο και να κερδίζει αμέσως τον ανδρικό πληθυσμό. Φανταστείτε στο ίδιο στούντιο και τις δύο να σχολιάζουν αγώνες μπάσκετ. Τι ωραία που θα ήταν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments