Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Έβαλε τέλος στα σενάρια ο μάνατζερ του

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Έβαλε τέλος στα σενάρια ο μάνατζερ του
Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Ο μάνατζερ του παίκτη ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με τις φήμες που ξεκίνησαν.

Το φετινό καλοκαίρι ο Νίκος Παππάς βρέθηκε εκτός του Παναθηναϊκού. Παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” έκαναν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ τους σε μια προσπάθεια να αυξηθεί ο Ελληνικός κορμός, ο έμπειρος παίκτης αποχώρησε από την ομάδα. Μάλιστα τα τότε ρεπορτάζ έλεγαν ότι ο παίκτης είχε ενημερωθεί την τελευταία στιγμή καθώς μέχρι μια περίοδο ήταν σίγουρη η παραμονή του στην ομάδα. Άλλωστε αυτό ήταν που ήθελε και ο ίδιος.

Ο ελεύθερος Νίκος Παππάς δεν μπόρεσε να βρει κάποια ομάδα που να τον καλύπτει για να πει το “ναι”. Αγωνίστηκε για ένα μικρό διάστημα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Για την ακρίβεια πήρε μέρος στο Final 8 του Basketball Champions League που έγινε στη χώρα μας με τη συμμετοχή και της ΑΕΚ. Η συνεργασία των δυο πλευρών δεν συνεχίστηκε και πλέον ο παίκτης είναι και πάλι ελεύθερος. Αυτή την περίοδο κάνει ατομικές προπονήσεις και περιμένει μια καλή πρόταση.

Οι φήμες για επιστροφή στον Παναθηναϊκό – Τέλος στα σενάρια από τον μάνατζερ

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή αθλητή μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ομάδα. Όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα tweet του μάνατζερ του Παππά. Συγκεκριμένα το μήνυμα του στα Αγγλικά ανέφερε: ” Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται” και το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» το συνόδευσε και με πράσινες μπάλες.

Όπως είναι λογικό προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και πολλά σχόλια. Μέσα στις διάφορες ερωτήσεις, ήταν και αυτή του Άγγελου Τσάμη, με τον Νίκο Σπανό να απαντάει: «Κάποιος που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχε μείνει στην ομάδα του το καλοκαίρι. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά…» και πολλοί θεώρησαν ότι και με το συγκεκριμένο tweet «φωτογραφίζει» ξεκάθαρα τον Νίκο Παππά.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ατζέντης του παίκτη, βλέποντας την όλη κουβέντα που έχει ανοίξει, έσπευσε στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει, αναφέροντα: «Τα tweets στα αγγλικά είναι για διεθνείς εξελίξεις, για κάτι εντός των τειχών θα χρησιμοποιούσα την ελληνική… Εξάλλου τέτοια θέματα δεν βγαίνουν στα Twitter».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments