Lifestyle

Πόπη Τσαπανίδου Instagram: Η φωτογραφία με τις κόρες της πριν από 25 χρόνια

Πόπη Τσαπανίδου Instagram: Η φωτογραφία με τις κόρες της πριν από 25 χρόνια
Πόπη Τσαπανίδου Instagram: Πρόκειται για την πιο πετυχημένη της ανάρτηση.

Η γνωστή δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram μια σύνθεση φωτογραφιών με τις κόρες της και πώς ήταν πριν από 25 χρόνια και πώς είναι σήμερα.

Πρόκειται για τις αγάπες της ζωής της, τις οποίες λατρεύει να δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος λοιπόν, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία των τριών κοριτσιών- της Εύας, της Ευτυχίας και της Μαρίνας- στην ίδια πόζα που τις είχε φωτογραφίσει 25 χρόνια πριν.

Δεν είναι η πρώτη που η Πόπη Τσαπανίδου δείχνει την αγάπη για τα παιδιά της και δημοσιεύει φωτογραφίες τους. Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν εν μέσω της προηγούμενης καραντίνας είχε γενέθλια τα οποία τα πέρασε σπίτι και σβήνοντας τα κεράκια μιας τούρτας που της έφτιαξε μία εκ των τριών τέκνων της.

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε 53 χρονών τον Απρίλιο και χωρίς ίχνος κόμπλεξ το αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή της η κόρη της, της έκανε έκπληξη την ώρα που μιλούσε με κλήση και της έφερε μια τούρτα banana bread, την οποία έφτιαξε η ίδια για εκείνη.

Ακολουθεί η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram:

Σε εκπομπή όπου είχε βρεθεί πρόσφατα καλεσμένη, η όμορφια παρουσιάστρια είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων, στον θάνατο του συζύγου της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να εξηγήσει στις κόρες της την διαφορά της δικής τους οικογένειας από τις υπόλοιπες.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πατέρα τους. Είναι τραγική στιγμή. Ένιωθα μια χαρμολύπη. Χαρά που βλέπεις τα νέα παιδάκια, απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και διαπίστωση ότι το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο. Τα παιδιά γεννήθηκαν χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους. Είχε πεθάνει όταν ήμουν έγκυος. Δεν ήξεραν λοιπόν, τι είναι μπαμπάς. Πηγαίνει λοιπόν, η μεγάλη μου κόρη σχολείο και εγώ πάντα έβλεπα ποιο είναι το επόμενο μάθημα που έχει».

«Βλέπω ότι έρχεται το μάθημα για την οικογένεια. Είχε μια φωτογραφία με τον μπαμπά, τη μαμά, τη γιαγιά, τον παππού και μια γάτα. Ξεκινάω λοιπόν, την κουβέντα με την Εύα. Και τη ρωτάω, έτσι είναι και η δικιά μας οικογένεια;. Μου απαντάει, όχι η δικιά μας δεν είναι σαν κι αυτήν. Λέω από μέσα μου, ωραία, έχω δουλέψει καλά. Τη ρωτάω, λοιπόν, τι λείπει; και μου λέει, εμείς μαμά δεν έχουμε γάτα. Γέλασα. Μέσα στις μεγαλύτερες καταστροφές πάντα γελάς», είχε αποκαλύψει η Πόπη Τσαπανίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments