Lifestyle

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε για μπάνιο χειμωνιάτικα φορώντας απίστευτο μαγιό

Ο Γιώργος Λιάγκας πήγε για μπάνιο χειμωνιάτικα φορώντας απίστευτο μαγιό
Γιώργος Λιάγκας: Παρότι αυτές τις ημέρες είχε κρύο, ο παρουσιαστής το αψήφησε και βούτηξε στο νερό.

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει τη θάλασσα και για αυτό είναι φανατικός του καλοκαιριού, αλλά έχει δηλώσει πολλάκις πως είναι και υποστηρικτής του μπάνιου κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ως χειμερινός κολυμβητής λοιπόν, αψηφά το κρύο και τις όποιες δύσκολες συνθήκες καιρού που μπορεί να αποθαρρύνουν κάποιους και βουτά στα κρύα νερά της θάλασσας, όποτε έχει ευκαιρία. Μάλιστα πολλές φορές παίρνει και τα παιδιά του μαζί, ενώ όπως είχε πει η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής της, ο γιος τους κάνει και πόλο, άρα έχει συνηθίσει την επαφή με το νερό οποιαδήποτε στιγμή του έτους.

Και παρότι αυτές τις ημέρες είχε τσουχτερό κρύο, ο Γιώργος Λιάγκας αψήφησε τον καιρό και πήγε για μπάνιο αλλά τα πικρόχολα σχόλια ήταν πολλά για το μαγιό του. Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν απέτρεψαν τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή να κάνει μια βουτιά στα κρύα νερά της Βουλιαγμένης μιας και αγαπάει πολύ τη θάλασσα.

Οπότε φροντίζει να την απολαμβάνει σχεδόν όλο τον χρόνο. Πρόσφατα εξάλλου, ο παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία τους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Ιnstagram, όπου φαίνεται ο ίδιος με το παιδί του λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα και οι φαν του σχολίασαν το θάρρος του, αλλά και το εναλλακτικό μαγιό του με την ελληνική σημαία!

Όπως φαίνεται και από τα σχόλια που ακολουθούν, η επιλογή του εν λόγω μαγιό δεν ενθουσίασε τους followers του, καθώς τα comments ήταν δεκάδες, με την πλειοψηφία αυτών να του επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα πριν το φορέσει. «Κάποιοι αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους για αυτό το σύμβολο. Δεν αρμόζει αυτή η μεταχείριση», έγραψε κάποιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments