Αθλητισμός

Ματέους Ρέις: Το σήριαλ με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται

Ματέους Ρέις: Το σήριαλ με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται
Ματέους Ρέις: Τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος προτιμάει τον Πειραιά, αλλά οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και άλλες επιλογές. Ο Ολυμπιακός από ότι όλα δείχνουν θα αγοράσει κάποιον για αριστερό μπακ αλλά ακόμα δεν ξέρουμε ποιον.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να ενισχύσει την άμυνά του και συγκεκριμένα τη θέση του αριστερού μπακ. Γι αυτό έχουν ακουστεί πολλά ονόματα με κυρίαρχο αυτό του Ματέους Ρέις. Εξάλλου και τον Σεπτέμβρη τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον πάρει από τη Ρίο Άβε αλλά δεν τα κατάφερε. Από τότε μέχρι τώρα, αυτό που ακούγεται είναι ότι ο Βραζιλιάνος που δεν θα συνεχίσει στη Ρίο Άβε προκρίνει τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο όπως αναφέρει η SportDay, μόλις προχθές έγραφαν στην Πορτογαλία ότι η Σπόρτινγκ έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δείχνει μια προτίμηση στον Ολυμπιακό, ο οποίος εμφανίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας να έχει προκρίνει την περίπτωση του Μπιόρκαν της Μπόντο Γλιμτ. «Μύλος» με λίγα λόγια… Το μόνο σίγουρο είναι ότι κοιτάζει για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός για το μέλλον.

Η περίπτωση του Μπιόρκαν της Μπόντο Γλιμτ

Το όνομά του Μπιόρκαν  ακούγεται εδώ και μέρες για τους «ερυθρόλευκους» μετά τον τραυματισμό του Χοσέ Χολέμπας και την αδυναμία του Ρούμπεν Βινάγκρε να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Από ό, τι φαίνεται η υπόθεσή του έχει μπει στην τελική ευθεία για τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport οι πρωταθλητές προχωρούν για την απόκτηση του του Μπιόρκαν και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μπιόρκαν είναι γέννημα θρέμμα του Μπόντο, ενώ ο πατέρας του Άασμουντ Μπιόρκαν ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και είναι ο τεχνικός διευθυντής της Μπόντο Γκλιμτ. Ο Φρέντρικ είναι βασικό «γρανάζι» της ομάδας που εξασφάλισε το πρωτάθλημα Νορβηγίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν και έχει ιδρυθεί το 1916.

Φέτος, μέχρι τώρα έχει 25 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ στην πορεία της Μπόντο Γκλιμτ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι διεθνής με την Εθνική Νορβηγίας σε επίπεδο Ελπίδων (12 συμμετοχές), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Νέων όπου είχε 8 συμμετοχές.

Ο Ελ Αραμπί μένει στον Ολυμπιακό;

Εντωμεταξύ τα βρίσκει με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός. Μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε προς την πλευρά του παίκτη ότι επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με μεγαλύτερες οικονομικές αποδοχές. Ο ίδιος ο Ελ Αραμπί δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα». Άλλωστε είναι βασικός σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σταθερή παρουσία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει το θέμα, συζητώντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Σύμφωνα με το «Sportime» υπάρχουν κάποιες διαφορές, οι οποίες όμως μπορούν να επιλυθούν και δύσκολα θα εμποδίσουν τις δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Το κλίμα στις συζητήσεις είναι πολύ καλό και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία ως το τέλος του έτους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments