Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα σχέδια Μπολόνι

Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα σχέδια Μπολόνι
Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δεν θα φοβηθεί να συγκρουστεί ακόμα και με τα πιο μεγάλα ονόματα της ομάδας.

Το παρελθόν του Μπόλονι δείχνει πως όταν καλείται να διαχειριστεί μαζεμένα κρούσματα απειθαρχίας, υιοθετεί το στυλ του «στρατηγού». Το τελευταίο δείγμα γραφής του ήταν στη Γάνδη, όταν δεν δίστασε να θέσει εκτός ομάδας τον επιθετικό Γιαρέμτσουκ, ο οποίος είναι ο αστέρας του ρόστερ. Άρα, ως προς αυτό το σκέλος, ο Μπόλονι δεν θα φοβηθεί να συγκρουστεί ακόμα και με τα πιο μεγάλα ονόματα του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί εάν θα φτάσει στα άκρα ή θα συμπεριφερθεί με διαλλακτικότητα.

Τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με Μπόλονι και παίκτες

Πολλά ακούγονται για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ιδίως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, υπήρξαν δημοσιεύματα που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζαν ότι έγιναν επεισόδια μεταξύ του προπονητή και των παικτών. Ο επίσημος Παναθηναϊκός σχολίασε τα δημοσιεύματα αυτά διαψεύδοντάς τα.

«Δημοσιεύτηκαν σε ρεπορτάζ και άρθρα γνώμης δήθεν επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα διανθισμένα με διάλογους που συνέβησαν μόνο στη φαντασία όσων τα έγραψαν. Η διοίκηση έχει γνώση των πραγματικών γεγονότων τα οποία απέχουν παρασάγγας από τα γραφόμενα στα λιγοστά δημοσιεύματα».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, η ουσία ωστόσο είναι πως υπάρχει πια ξεκάθαρο θέμα διαχείρισης των αποδυτηρίων από τον Λάζλο Μπόλονι. Κι όσα συνέβησαν στο Φάληρο ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου επιβεβαιώνοντας πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει χάσει τους παίκτες του από πολύ νωρίς.

Παράλληλα, η εφημερίδα φέρνει στο φως παρασκήνιο από όσα δεν… είδαμε από το ντέρμπι. Δηλαδή αντιδράσεις των παικτών του τριφυλλιού

Ο Χατζηγιοβάνης αντέδρασε ξανά για δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες την ώρα της αλλαγής του.

Ο Χουάνκαρ αφού άκουσε πολύ έντονες παρατηρήσεις από τον Ρουμάνο στο ημίχρονο για την κακή εμφάνισή του και τα λάθη του μόλις ενημερώθηκε πως θα γίνει αλλαγή είπε προς τον Κουζνιέτσοφ «δεν είμαι μικρό παιδί για να μου συμπεριφέρεται έτσι».

Ο Σένκεφελντ τα άκουσε κι αυτός για την παρουσία του στο πρώτο 45λεπτο και στη συνεχεία έγινε επίσης αλλαγή λόγω του διαστρέμματος του.

Ο Μακέντα άκουσε γκάζια κάποια στιγμή από τον πάγκο και στράβωσε.

Μετά το τέλος του ματς ήταν έξω φρενών και ο Βιγιαφάνιες διότι δεν ξεκίνησε αλλά και επειδή χρησιμοποιήθηκε σε άλλη θέση σε σχέση με αυτό που δοκιμαζόταν στις προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες της διακοπής.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται επειγόντως επιστροφή στις νίκες. Ο Λάζλο Μπόλονι δοκιμάζει να δέσει την ομάδα. Γι αυτό είναι απαραίτητη και η πειθαρχία. Είναι αρκετές οι φορές που ακούγεται πως η πειθαρχία λείπει τελείως και όπως είναι αναμενόμενο αυτό δημιουργεί και έναν φαύλο κύκλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments