Lifestyle

Η «Τόκιο» και η «Ναϊρόμπι» του La Casa de Papel πόζαραν μαζί και έριξαν το Instagram

Η «Τόκιο» και η «Ναϊρόμπι» του La Casa de Papel πόζαραν μαζί και έριξαν το Instagram
Η φωτογραφία των εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς ξεπέρασε μέσα σε λίγες ώρες τα 3 εκατομμύρια likes.

Δύο διαφορετικές φωτογραφίες πόσταρε στο Instagram η «Τόκιο» του La casa de Papel. Η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον πέμπτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, την ώρα που εκατομμύρια λάτρεις της “τέλειας ληστείας” περιμένουν την έκβαση της ιστορίας.

Η 31χρονη Καταλανή με το φλογερό ταμπεραμέντο είναι πολύ αγαπητή στο κοινό παγκοσμίως και ειδικότερα στο ανδρικό. Στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια followers ενώ κάθε της ανάρτηση είναι αρκετή για να πάρουν “φωτιά” τα likes. Αυτή τη φορά, η “Τόκιο” δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες με την Άλμπα Φλόρες -ή αλλιώς “Ναϊρόμπι”- από τα γυρίσματα.

Στη φωτογραφία αυτή κρατούν ένα κατσικάκι. «Το 2019 ήταν υπέροχο», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα. Το post της ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια likes μέσα σε 14 ώρες με τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια βόλτα στο Instagram της “Τόκιο” είναι αρκετή για να ξεχάσει κανείς το όνομά του.

Η εκρηκτική Ισπανίδα πολλές φορές έχει ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ημίγυμνη, αφήνοντας άναυδους τους ακολούθους της. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες οι αναρτήσεις της με τα απολύτως απαραίτητα ήταν πολύ συχνές. Σε μία από αυτές φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της και καλύπτοντας με τα χέρια το στήθος της, ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της συγκεντρώνοντας πληθώρα θετικών σχολίων.Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές φορές την φωτογραφίζει ο σύντροφός της, επίσης ηθοποιός Τσίνο Νταρίν.

Η Ούρσουλα Κορμπερό Ντελγκάντο γεννήθηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 11 Αυγούστου 1989. Η μητέρα της ονομάζεται Εστέρ και έχει μια αδελφή με το όνομα Μόνικα. Από την ηλικία των έξι ετών, ήξερε ήδη ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και πρωτοεμφανίστηκε σε διαφημίσεις. Μετά τις σπουδές της, μετακόμισε στη Μαδρίτη για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά και να ακολουθήσει το όνειρό της. Στη χώρα της έγινε γνωστή πριν παίξει στο La Casa de Papel για τους ρόλους της ως «Ρουθ» στη σειρά «Física o Química» του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Antena 3, ως «Μαργαρίτα» της Αυστρίας στη σειρά «Ιζαμπέλ» αλλά και ως «Έστερ Σαλίνας» στη σειρά «La embajada» .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments