Αθλητισμός

Διαμαντής ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» έχει βάλει οψιόν επαναγοράς για τον νυν παίκτη του ΟΦΗ

Διαμαντής ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» έχει βάλει οψιόν επαναγοράς για τον νυν παίκτη του ΟΦΗ
Διαμαντής ΠΑΟΚ: Σε μια έξυπνη κίνηση έχει προβεί ο «Δικέφαλος» όσον αφορά τον 20χρονο ποδοσφαιριστή.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τελευταία με τις εμφανίσεις του είναι ο Απόστολος Διαμαντής του ΟΦΗ. Ο 20χρονος, που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, δείχνει αξιόλογα στοιχεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Σίμου.

Ο ΠΑΟΚ από τον οποίο προέρχεται ο παίκτης έχει κινηθεί έξυπνα αφού έχει βάλει οψιόν επαναγοράς στο συμβόλαιό του, ενώ το ίδιο έχει κάνει με τους Γκαργκαλατζίδη και Μπαλογιάννη. Η εφημερίδα Metrosport γράφει για τη συγκεκριμένη περίπτωση: «Με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του Διαμαντή στο ΟΦΗ – Βόλος, είναι καλό να θυμηθούμε έναν από τους όρους που έβαλε ο ΠΑΟΚ με τους Κρητικούς για τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα στη συμφωνία ο Δικέφαλος έβαλε όρο σύμφωνα με τον οποίο καταθέτοντας ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ μπορεί να τον πάρει πίσω. Επίσης το ίδιο ποσό μπήκε ως όρος στο συμβόλαιο του Γκαργκαλατζίδη για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Για τον Μπαλογιάννη το ποσό είναι 100.000 ευρώ».

Ετοιμάζεται για την PSV o ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το αυριανό ματς με την Αϊντχόβεν. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πάμπλο Γκαρσία είπε, ανάμεσα σε άλλα,: «Σίγουρα κάθε ματς είναι διαφορετικό αλλά για εμάς κάθε ματς είναι τελικός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα και να βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε ότι είναι σπουδαίος αντίπαλος αλλά θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Και για εμάς είναι τελικός δεν είναι μόνο για τους Ολλανδούς. Εχουμε πληροφορίες και ανάλυση του αντιπάλου αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετρούν πολλά άλλα πράγματα όπως η ψυχή και η καρδιά. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του και τι πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς εδώ ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κοιτώ τη βαθμολογία και αν μας βολεύει και η ισοπαλία. Στον τελικό πας για τη νίκη. Αυτό είναι το πλάνο».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε και τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Είναι πολύ κρίμα. Η ζωή είναι πάνω απ’ όλα. Βλέπετε τι γίνεται στη ζωή. Σήμερα είμαστε εδώ και αύριο δεν είμαστε. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με πράγματα που δεν έχουν σημασία.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments