Αθλητισμός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ποιους σκέφτεται να απομακρύνει ο Ρουμάνος τεχνικός

Μπόλονι Παναθηναϊκός: Ποιους σκέφτεται να απομακρύνει ο Ρουμάνος τεχνικός
Μπόλονι Παναθηναϊκός: Δύσκολα τα πράγματα για αρκετούς «πράσινους».

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι πλέον αρκετό καιρό στον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να διαμορφώσει μια εικόνα από την ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται μέχρι και να απομακρύνει μια… ενδεκάδα από παίκτες. Κάποιους, βέβαια, ως δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Κονάν, Μπεκ, Σέχου, Καμπετσή και Χατζηγιαννάκη. Ο τελευταίος ενδέχεται να παραχωρηθεί κάπου ως δανεικός.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και μια τετράδα παικτών, για την οποία θα κληθεί το επόμενο διάστημα να πάρει αποφάσεις ο πράσινος προπονητής. Αυτοί είναι οι Αντονίτο, Αγιούμπ, Σερπέζης και Μαυρομμάτης. Οι δύο Έλληνες από αυτή τη μικρή λίστα, μπορεί να δοθούν σε άλλο κλαμπ για να εξελιχθούν.

Εν τω μεταξύ, αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό, καθώς ο ερχομός του Πιερ Ντρεοσί, γεννάει ελπίδες για να καλυτερεύσουν τα οικονομικά της ομάδας. Η πορεία του εξάλλου στη Ρεν ήταν καθοριστική και σε αυτό το κομμάτι, καθώς όπως αναφέρει το newspao.gr, ήταν αυτός που εξασφάλισε στον σύλλογο έσοδα που έφθασαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν εκείνος που πήρε τον Πετρ Τσεχ και τον μοσχοπούλησε 5 εκατομμύρια ευρώ (σημαντικό ποσό για τα δεδομένα εκείνης της εποχής) στην Τσέλσι όπου έκανε σπουδαία καριέρα. «Έβγαλε» και πούλησε κι άλλους παίκτες που μετέπειτα, έκαναν τη διαφορά, όπως ο Ίσακσον, ο Σέλστρεμ, ο Φράι και ο Γκουρκίφ. Στο κομμάτι των πωλήσεων ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βελτίωση και η τακτική του νέου διευθυντή ίσως να βοηθήσει την ομάδα και να δει τα ταμεία της να γεμίζουν.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Ντρεοσί:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας. Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπέ της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020. Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments