Αθλητισμός

Νασίμ Χνιντ ΑΕΚ: Εκνευρισμός για τον μάνατζερ του παίκτη

Νασίμ Χνιντ ΑΕΚ: Εκνευρισμός για τον μάνατζερ του παίκτη
Νασίμ Χνιντ ΑΕΚ: Οι "κιτρινόμαυροι" είναι εκνευρισμένοι με τον μάνατζερ του παίκτη μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ έψαχνε για κεντρικό αμυντικό με τα στοιχεία που είχε ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Ίλια Ίβιτς έψαξε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και τελικά κατέληξε στον Νασίμ Χνιντ. Ο Τυνήσιος στόπερ εντυπωσίασε τον Σέρβο με την σωματοδομή του και τα aggressive χαρακτηριστικά του. Το πόσο ήθελαν οι “κιτρινόμαυροι” τον παίκτη φάνηκε και από τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του. Ο ίδιος ήθελε πολύ να έρθει στην Ευρώπη και πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο παίκτης ήρθε τελικά στην ΑΕΚ και σχεδόν αμέσως μπήκε στην αρχική ενδεκάδα. Τα καλά στοιχεία του παίκτη είναι ξεκάθαρα, αλλά φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ είναι ο πρώτος Ευρωπαϊκός σταθμός στην καριέρα του παίκτη και είναι φυσιολογικό να θέλει λίγο παραπάνω χρόνο. Αργότερα ήρθε στην Ένωση και ο Ινούτ Νεντελτσιάρου που είναι σαφώς πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής.

Τα λόγια του μάνατζερ και η αντίδραση της ΑΕΚ

Ο Νασίμ Χιντ έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του μάνατζερ του παίκτη που δήλωσε στην πατρίδα του ότι δεν είναι καθόλου χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής του. Παράλληλα υποστήριξε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΕΚ τον Γενάρη.

«Ο Χνιντ ενσωματώθηκε καλά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ από την άφιξή του και κατάφερε να πείσει τον προπονητή του. Αυτή τη στιγμή έχουμε διάφορες προτάσεις από το Βέλγιο και την Ιταλία, αλλά ο Νασίμ δεν θέλει να βιαστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μοέζ Τσεμπί. Ο εκπρόσωπος του Χνιντ δίνει δικαιώματα, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης εξετάζει άλλες προτάσεις και παράλληλα δημιουργεί πρόβλημα στον πελάτη του.

Η «Ένωση», όπως γράφει η Live Sport, θα επιδιώξει να μιλήσει με τον Χνιντ, ώστε να μαζέψει τον Τσεμπί που στην τελική κακό κάνει μόνο σε εκείνον. Άλλωστε το τελευταίο πράγμα που θέλουν στην ΑΕΚ είναι να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά μετά από μια περίοδο που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments