Αθλητισμός

Βρουσάι Ολυμπιακός: Το κέρδος από το ματς με τη Σίτι

Βρουσάι Ολυμπιακός: Το κέρδος από το ματς με τη Σίτι
Βρουσάι Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε από τη Σίτι, αλλά μπορεί να θεωρήσει ως κέρδος τη συμμετοχή του 22χρονου στο παιχνίδι.

Ναι, ο Ολυμπιακός είναι σε δύσκολη θέση στον όμιλο του Champions League όσον αφορά την πρόκριση, έχασε το ματς από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας, αλλά μπορεί να θεωρήσει ως κέρδος του τη συμμετοχή του Μάριου Βρουσάι στο ματς.

Οι απουσίες του Ολυμπιακού «ανάγκασαν» τον Πέδρο Μαρτίνς να τον ρίξει στο σημαντικό αυτό ματς και ο νεαρός πήρε μια σπουδαία εμπειρία που θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια της σεζόν. Άλλωστε, βάλαμε το «ανάγκασαν» μέσα σε εισαγωγικά, γιατί ο Βρουσάι έχει κερδίσει με το… σπαθί του τη συμμετοχή στον αγώνα του Champions League με τους «πολίτες».

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον 22χρονο ποδοσφαιριστή του να μην φοβάται, να αποδίδει καλά και έτσι έχει μια ακόλα λύση στα εξτρέμ, σε μια περίοδο που χρειάζεται όλους τους παίκτες του αφού η ομάδα έχει απανωτά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι δήλωσε ο Μαρτίνς μετά το ματς

«Πραγματικά παλέψαμε μέχρι τέλους. Είχαμε πολλές απώλειες, φάνηκε ότι μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Ίσως το γκολ να μην έπρεπε να μετρήσει, για το φάουλ που έγινε στον Ντρέγκερ. Έδειξε αξιοπρέπεια και χαρακτήρα ο Ολυμπιακός», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τον αγώνα.

Για το αν περιμένει επιστροφές παικτών: «Υπάρχουν κάποιοι, όπως ο Μπρούμα. Υπάρχουν πιθανότητες να βγουν κάποια τεστ αρνητικά μετά τη 10η μέρα. Είναι δύσκολο όμως να δούμε άμεσα επιστροφές στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το 3-4-3 και αν το χρησιμοποιήσει ξανά: «Ήταν κάτι δύσκολο, το δουλέψαμε 3-4 μέρες. Νομίζω ήταν μια λύση με τους παίκτες που είχαμε. Θα μπορούσαμε 4-4-2 ή 4-2-3-1 αλλά ήταν καλή λύση σε αυτό το ματς. Ήταν δύσκολο να το εφαρμόσεις σε διάστημα 3-4 ημερών».

Για το αν τον προβλημάτισε που έκανε ο Ολυμπιακός την πρώτη τελική στο 88′: «Σήμερα η Σίτι μας εμπόδισε πολύ, ήταν πραγματικά δύσκολο. Θα ήταν άδικο να μιλήσω για λίγες ευκαιρίες, άδικο απέναντι στους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, είχαν αξιοπρέπεια και έδωσαν χαρακτήρα».

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Είναι από τους παίκτες που έκαναν το ποδόσφαιρο αυτό που γνωρίζουμε. Είναι θλιβερή μέρα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έκανε τη διαφορά. Είναι μεγάλη απώλεια. Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments