Αθλητισμός

Ρενάτο Σάντος ΑΕΚ: Ο μάνατζέρ του τον προτείνει σε πολλές ομάδες

Ρενάτο Σάντος ΑΕΚ: Ο μάνατζέρ του τον προτείνει σε πολλές ομάδες
Ρενάτο Σάντος ΑΕΚ: Ο παίκτης ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα.

Ο μάνατζερ του Ρενάτο Σάντος έχει σηκώσει τα μανίκια και προσπαθεί να βρει δουλειά στον πελάτη του. Ο 29χρονος Πορτογάλος, που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης, έχει προταθεί ξανά σε ελληνικές ομάδες.

Στην περίπτωσή του αναφέρεται η εφημερίδα Live Sport. Η αναφορά της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας στον ποδοσφαιριστή: «Προτάθηκε εκ νέου σε ελληνικές ομάδες ο Ρενάτο Σάντος ενόψει Γενάρη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σάντος είχε απασχολήσει την ΑΕΚ την τελευταία μεταγραφική περίοδο, αλλά ο εκπρόσωπος του τον προξενεύει και σε άλλες ομάδες».

Να σημειώσουμε ότι τελευταία ομάδα του Σάντος ήταν η Μάλαγα από όπου έφυγε στις αρχές Οκτωβρίου με την ελευθέρας του λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ισπανικής ομάδας. Ο Ρενάτο Σάντος έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρίο Άβε, Μορειρένσε, Ντεσπορτίβο Άβες, Τοντέλα και Μποαβίστα. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 253 ματς όλων των διοργανώσεων, έχει πετύχει 27 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστή η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το αποψινό ματς με τη Ζόρια για τους ομίλους του Europa League. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα επέλεξε μια ενδεκάδα με αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ.

Η ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκη, Ινσούα, Σάκχοβ, Κρίστισιτς, Σιμόες, Τάνκοβιτς, Λιβάγια.

Στον πάγκο είναι οι Τσιντώντας, Θεοχάρης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος, Χνιτ, Σαρδέλης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας, Μπότος, Βασιλαντωνόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ στο Twitter για την ενδεκάδα και το σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα:

Δείτε την προθέρμανση των τερματοφυλάκων της Ένωσης:

Αυτή είναι η ενδεκάδα που κατεβάζει η Ζόρια για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments