Video

Ναταλία Τσαλίκη: Μου είχαν βάλει την ταμπέλα «η γυναίκα του Μπέζου» – Πλέον δεν με αφορά

Ναταλία Τσαλίκη: Μου είχαν βάλει την ταμπέλα «η γυναίκα του Μπέζου» – Πλέον δεν με αφορά
Ναταλία Τσαλίκη: Η ηθοποιός έδωσε μία κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της Γιάννη Μπέζο και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για την μετέπειτα πορεία της.

Η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα της και για τα πράγματα που έχουν σημασία να ασχολείται κανείς. Το τηλεοπτικό πλατό μοιράστηκε με τον συνάδελφο και σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο που επίσης μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για το αν είναι snob ή όχι.

Τα παιδικά χρόνια της Ναταλία Τσαλίκη

Αρχικά, η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως «μεγάλωσα σε μια ασταθή οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν συνέχεια να χωρίσουν ή να μην χωρίσουν. Τα παιδιά ήμασταν στη μέση. Από μικρή συνειδητοποίησα ότι η μόνη βοήθειά μου είμαι εγώ. Όλα ξεκινούν από μέσα μας. Από μικρή ακολουθούσα τον πολύ δύσκολο δρόμο. Πήγαινα κόντρα στις κοινωνικές συνθήκες. Για παράδειγμα μου έλεγε η μητέρα μου πάρε τον θείο σου να του ευχηθείς για τα γενέθλιά του και εγώ δεν το έκανα».

«Δεν ξέρω τι κατάφερα στη ζωή μου αλλά ξέρω ότι είμαι συμφιλιωμένη με το μέσα μου. Όλοι γεννιόμαστε καλλιτέχνες. Μέχρι τα 5 είμαστε καλλιτέχνες. Μετά μπαίνουν τα πρέπει.

Η ταμπέλα «η γυναίκα του Μπέζου»

Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι. Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Έπειτα, ο Γιάννης Μπέζος είπε πως σε αντίθεση με τη σύζυγό του, ασχολείται ελάχιστα με τα social media.

Μάλιστα, δήλωσε πως «έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι σνομπ το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και αν εξαφανιστούν».

«Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμα η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο και εξομολογήθηκε ότι αυτό που την κρατάει μαζί το είναι η αλήθεια του και φυσικά η αγάπη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments