Video

YouTube παιδικά βίντεο: Δεν θα το πιστέψετε ότι έχουν τόσες προβολές

YouTube παιδικά βίντεο: Δεν θα το πιστέψετε ότι έχουν τόσες προβολές
YouTube παιδικά βίντεο: Στη λίστα με τα βίντεο που έχουν μπει στο Top-20 της δημοφιλούς πλατφόρμας είναι δύο βίντεο που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά. Μάλιστα, το ένα είναι στα ρώσικα.

Δύο από τα βίντεο που «σαρώνουν» σε προβολές στο YouTube, σίγουρα δεν είναι αυτό που θα λέγαμε φαβορί για τη θέση που έχουν κατακτήσει στο Top-20 της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Στη λίστα με τα 20 βίντεο που έχουν παγκοσμίως τις περισσότερες προβολές κυριαρχούν τα μουσικά βίντεοκλιπ, όπως είναι φυσικό.. Δύο βίντεο, όμως είναι παιδικά. Στην 1η θέση της 20άδας με περισσότερες από 7 δισεκατομμύρια προβολές βρίσκεται ένα παιδικό τραγούδι που έχει ως θέμα μια οικογένεια καρχαριών!

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα τραγούδι κατασκήνωσης. Όμως υπήρξαν διάφορες διασκευές με μουσική και το πιο δημοφιλές είναι το χορευτικό που δημιούργησε και μια διαδικτυακή χορευτική μόδα γνωστή ως Baby Shark Challenge. Το τραγούδι έφθασε στο Νο.32 του Billboard την πρώτη εβδομάδα του 2019.

Δείτε το βίντεο Baby Shark Dance – Pinkfong Kids’ Songs & Stories που έχει φτάσει τις 7,3 δισεκατομμύρια προβολές

Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι στην 5η θέση βρίσκεται το βίντεο Маша и Медведь (Masha and The Bear) – Маша плюс каша, το οποίο είναι επίσης παιδικό. Τα παράδοξα με αυτό το βίντεο είναι αρκετά. Δεν πρόκειται για τραγούδι, δεν είναι βίντεο από επίσημο λογαριασμό και επιπλέον δεν είναι στα αγγλικά. Είναι ρώσικο!

Δείτε το ρώσικο βίντεο που έχει πάνω από 4,3 δισεκατομμύρια προβολές

Το Masha and the Bear είναι μια ρώσικη σειρά κινούμενων σχεδίων που βασίζεται σε ένα παραδοσιακό παραμύθι. Στο Νetflix υπάρχουν ορισμένα επεισόδια της σειράς στα αγγλικά. Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν ανέβει στο Youtube και τρία από αυτά έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές. Το συγκεκριμένο επεισόδιο «Συνταγή Καταστροφής» («Recipe for Disaster») είναι μικρής διάρκειας και έχει στο Νetflix τον αριθμό 7.1.

Μερικά λόγια για το YouTube

To YouTube είναι ιστότοπος, ο οποίος επιτρέπει κοινοποίηση, αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο και ψηφιακών ταινιών.

Δημιουργήθηκε στις 14 Φεβρουάριου 2005. Τον Νοέμβριο του 2006 ονομάστηκε από το περιοδικό Time «Invention of the Year 2006» (Η Εφεύρεση του 2006). Τον Οκτώβριο του 2006, η εταιρεία αγοράστηκε από την Google με ανταλλαγή μετοχών αξίας 1,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και σήμερα λειτουργεί ως θυγατρική της Google.

Η εταιρία εδρεύει στο Σαν Μπρούνο της Καλιφόρνια και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Adobe Flash Video για να εμφανιστεί μια μεγάλη ποικιλία από το περιεχόμενο φτιαγμένο από χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των κλιπ ταινιών, κλιπ τηλεόρασης, βίντεο και μουσικής, καθώς και ερασιτεχνικό περιεχόμενο, όπως το βιντεοϊστολόγιο (video blogging) και σύντομα πρωτότυπα βίντεο. Μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο YouTube έχει φορτωθεί από τα άτομα, αν και μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων των CBS, BBC, Vevo και άλλες οργανώσεις παρέχουν ορισμένο από το υλικό τους μέσω της ιστοσελίδας, ως μέρος του προγράμματος εταιρικής σχέσης YouTube.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments