Τεχνολογία

Αντετοκούνμπο FIFA 21: Ο «Greek Freak» θα βρίσκεται στη νέα έκδοση του παιχνιδιού

Αντετοκούνμπο FIFA 21: Ο «Greek Freak» θα βρίσκεται στη νέα έκδοση του παιχνιδιού
Αντετοκούνμπο FIFA 21: Είναι ένας από τους παγκόσμιους αστέρες που θα «μπουν» στο διάσημο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Είναι ένας από τους διασημότερους αθλητές στον πλανήτη, είναι ο MVP στο NBA και τώρα θα τον δούμε και στο FIFA 21. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα «μπει» στο δημοφιλές παιχνίδι που έχει μεγαλώσει γενιές gamers.

Εκτός από τον «Greek Freak», στο δημοφιλές παιχνίδι θα δούμε μεταξύ άλλων τους Τζοέλ Εμπίντ και Λιούις Χάμιλτον, αλλά και την τραγουδίστρια Dua Lipa, σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει. Ο Αντετοκούνμπο αναμένεται να μπει σε ενημέρωση του παιχνιδιού στις 5 Δεκεμβρίου, με τις προσωπικότητες εκτός ποδοσφαίρου να κάνουν την εμφάνισή τους μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Μερικά λόγια για το FIFA

Το FIFA, γνωστό και ως FIFA Football ή FIFA Soccer, είναι σειρά βιντεοπαιχνιδιών ποδοσφαίρου που κυκλοφορεί κάθε χρόνο από την Electronic Arts ως EA Sports. Αν και δεν υπήρχαν μεγάλοι ανταγωνιστές όταν η EA κυκλοφόρησε τα πρώτα παιχνίδια στις σειρές Madden NFL και NHL, βιντεοπαιχνίδια ποδοσφαίρου όπως το Sensible Soccer, Kick Off και Match Day είχαν αναπτυχθεί από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, και είχαν ήδη ανταγωνιστεί στην αγορά παιχνιδιών όταν η EA Sports ανακοίνωσε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ως την επόμενη προσθήκη στην EA Sports.

Όταν η σειρά ξεκίνησε στα τέλη του 1993, ήταν γνωστή για το πρώτο που είχε επίσημη άδεια από τη FIFA, το παγκόσμιο κυβερνητικό σώμα αθλητισμού. Τα τελευταία παιχνίδια της σειράς περιέχουν πολλά αποκλειστικής άδειας πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων πρωταθλημάτων και ομάδες από όλο τον κόσμο, επιτρέποντας τη χρήση πραγματικών πρωταθλημάτων, κλαμπ και ονόματα των παικτών και ομοιότητες στα παιχνίδια, καθώς και διεθνώς δημοφιλείς λέσχες από όλο τον κόσμο, χωρίς τα ολόκληρα πρωταθλήματα αυτών των εθνών.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, από το 2011, το franchise έχει μεταφραστεί σε 18 γλώσσες και είναι διαθέσιμο σε 51 χώρες. Η σειρά έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ως το best-seller σπορ βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, και ένα από τα franchises βιντεοπαιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις. Επίσης, το FIFA 12 κατέχει το ρεκόρ για την «ταχύτερη πώληση αθλητικού παιχνιδιού όλων των εποχών» με πάνω από 3,2 εκατομμύρια παιχνίδια να έχουν πωληθεί, και πάνω από 186 εκατομμύρια δολάρια να έχουν δημιουργηθεί στη λιανική την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments