Διεθνή

Ανατροπή με τον θάνατο του Μαραντόνα

Ανατροπή με τον θάνατο του Μαραντόνα
Ντιέγκο Μαραντόνα: Ως πιθανή ανθρωποκτονία ερευνάται ο θάνατός του - Συνελλήφθη ο γιατρός του, Λεοπόλδο Λούκε.

Πριν ο θρήνος για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα καταλαγιάσει, η πληροφορία ότι ο γιατρός του, Λεοπόλδο Λούκε, κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια αναφορικά με τον θάνατο του, κατακλύζει έντονα συναισθήματα τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Η αστυνομία ερευνά ήδη το σπίτι του γιατρού αναζητώντας στοιχεία για το πως κινήθηκε τη μοιραία μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό.  Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί ο Λεοπόλδο Λούκε, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει από την επομένη του θανάτου του Μαραντόνα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του και συγκεκριμένα από τις δύο κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα, οι οποίες αμφισβήτησαν το κατά πόσο ο πατέρας του δεχόταν τη σωστή φαρμακευτική αγωγή. Μετά τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε το νοσηλευτικό προσωπικό αναφορικά με τις εντολές που είχε δεχτεί, ήρθε σήμερα (29/11) στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του Λεοπόλδο Λούκε στα επείγοντα.

Η στάση του γιατρού κρίθηκε ύποπτη, καθώς απέφυγε να αναφέρει για ποιον καλεί ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα όταν αυτό έφτασε, να είναι ήδη νεκρός ο Μαραντόνα. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στο σπίτι του Λούκε και διεξάγει έρευνα για περαιτέρω στοιχεία, έχοντας συλλάβει τον ίδιο. Το όλο σκηνικό παίρνει τραγικές διαστάσεις μετά από την προηγούμενη τοποθέτηση του πρώην προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα Αλφρέντο Καέ!

«Μετά από 33 χρόνια όπου ζήσαμε πολλά μαζί, ο Ντιέγκο έφυγε με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και δεν μπορώ να το πιστέψω. Προσωπικά δεν πίστευα όταν άκουσα ότι θα πάρει εξιτήριο μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο του και το είχα πει ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να έχει 24ωρη φροντίδα.», είπε ο Καέ αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο ήταν αναγκαία η επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο ενώ όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ο Ντιέγκο ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Άνθρωπος που ήταν δίπλα του μου εκμυστηρεύθηκε πως του είπε ότι ένιωθε θλιμένος, ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη και αισθάνονταν πως είχε κάνει τα πάντα στη ζωή του. Κι αυτό το τελευταίο με είχε προβληματίσει έντονα», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments