Αθλητισμός

Βοτανικός: Ποιοι ενδιαφέρονται για το όνομα του γηπέδου

Βοτανικός: Ποιοι ενδιαφέρονται για το όνομα του γηπέδου
Βοτανικός: Άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα ονόματα για όσους ενδιαφέρονται να χρηματοδοτήσουν την ονομασία του γηπέδου.

Είναι νωρίς ακόμα, αλλά ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ονομασία του γηπέδου στον Βοτανικό. Κάποια εταιρεία (ή εταιρείες) θα χρηματοδοτήσει την ονομασία και έτσι θα έρθουν περισσότερα έσοδα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newspao.gr, «ήδη τρεις εταιρείες έχουν εκφράσει εντελώς ανεπίσημα και σε φιλολογικό επίπεδο το ενδιαφέρον τους για την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Πρόκειται για τρεις εταιρείες από τρεις διαφορετικούς κλάδους. Συγκεκριμένα, μια ασφαλιστική εταιρεία, μια εταιρεία πετρελαιοειδών και φυσικού αερίου, καθώς επίσης και μια τράπεζα έχουν εκφράσει σε ανεπίσημες, off the record συζητήσεις το ενδιαφέρον τους.

Αυτό που φυσικά τους μεταφέρθηκε είναι πως καμία τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να γίνει πριν το τέλος του 2021, καθώς προέχουν αλλά ζητήματα, πιο σημαντικά, γύρω από την οριστικοποίηση του γηπεδικου ζητήματος».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό

Η κυβέρνηση, ο Δήμος Αθηναίων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ερασιτέχνης και οι τράπεζες υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό στις 20 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ για το γήπεδο στον Βοτανικό: «Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης του έργου της κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη!

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Διπλής Ανάπλασης μπήκε από σήμερα σε νέα τροχιά με την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας των αρμόδιων φορέων του έργου, δηλαδή της Κυβέρνησης, του Δήμου Αθηναίων, του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της «ΑΕΠ Ελαιώνα» (κοινοπραξία Alpha Bank – Τράπεζα Πειραιώς) .

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει διαβάσει και ακούσει πολλά όλα τα προηγούμενα χρόνια για το θέμα του γηπέδου. Οι σημερινές εξελίξεις με την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας και οι δεσμεύσεις των αρμόδιων φορέων, δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο.

Άπαντες περιμένουν την υλοποίηση των επόμενων σταδίων μέχρι να φτάσουμε στη στιγμή που θα ξεκινήσουν δουλειά οι μπουλντόζες στο Βοτανικό! Δέσμευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο όνειρο των φιλάθλων του συλλόγου: το δικό μας σπίτι, μια πράσινη αθλητική κυψέλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments