Αθλητισμός

Βράνιες ΑΕΚ: Σενάρια για ανταλλαγή με τον Χνιντ

Βράνιες ΑΕΚ: Σενάρια για ανταλλαγή με τον Χνιντ
Βράνιες ΑΕΚ: Δημοσιεύματα από την Τυνησία, αλλά και το Βέλγιο αναφέρονται σε πιθανή ανταλλαγή παικτών ανάμεσα σε Ένωση και Άντερλεχτ, συμπεριλαμβανομένου και του Βόσνιου αμυντικού.

Δημοσιεύματα από την Τυνησία και το Βέλγιο αναφέρονται στην πιθανότητα να υπάρξει ανταλλαγή ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άντερλεχτ. Σε αυτές τις φήμες πρωταγωνιστές είναι ο Νασίμ Χνιντ και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο μάνατζερ του Τυνήσιου αμυντικού δήλωσε ότι ο πελάτης του θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στο Europa League.

Τα δημοσιεύματα από Τυνησία και Βέλγιο κάνουν λόγο πως υπάρχει πιθανότητα να γίνει ανταλλαγή ο Χνιντ και να πάει στην Άντερλεχτ με τον Βράνιες να επιστρέφει στην ΑΕΚ. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα «Ettachkila» της Τυνησίας αναφέρει: «Η Αντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, Νασίμ Χνιντ. Το στυλ του Τυνήσιου αρέσει στον Βενσάν Κομπανί, τον προπονητή της βελγικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να βρεθεί μία κοινή λύση».

Η βελγική «Voetbalnieuws» αναφέρεται στα συγκεκριμένα σενάρια: «Από την Τυνησία υπάρχει μία φήμη ότι η Αντερλεχτ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Νασίμ Χνιντ. Ειναι ένας κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται αρκετές φορές ως βασικός στην ΑΕΚ. Η Αντερλεχτ μπορεί να βάλει τον Ογκνιεν Βράνιες στη συμφωνία, ο οποίος πρέπει να φύγει από τις Βρυξέλλες και θα μπορούσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Ο Χνιντ που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές του μήνα είναι ένας ψηλός αμυντικός. Ο ατζέντης του ενημέρωσε πριν από λίγες ημέρες πως υπάρχουν προσφορές από Ρωσία, Βέλγιο και Ιταλία. Η Ντιζόν και η Λοριέντ παρακολουθούν επίσης στενά την περίπτωση του.

Ο Χνιντ που αποκτήθηκε από την Σφάξιεν έναντι 620 χιλιάδων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε πως επίσης θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος γιατί δεν παίζει πολύ στο Europa League, επίσης δεν αισθάνεται καλά στα αποδυτήρια, καθώς υπήρχαν προβλήματα. Η μεταγραφή του Χνιντ είναι λίγο περίεργη, διότι η Αντερλεχτ έχει ήδη τέσσερις αμυντικούς, τον Μιάζγκα, τον Λούκασεν, τον Σαρντέλα και τον Κάνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments