Ελλάδα

Καλύβια αυτοκτονία: Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς

Καλύβια αυτοκτονία: Άνδρας αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς
Καλύβια αυτοκτονία: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν μπροστά στο θλιβερό συμβάν.

Μάρτυρες αυτοκτονίας ενός οπλισμένου άνδρα στα Καλύβια έγιναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ομάδα ΔΙΑΣ κλήθηκε να σπεύσει σε οικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή των Καλυβίωn.

Οι πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η Αστυνομία έκαναν λόγο για την ύπαρξη ενός οπλισμένου άνδρα. Οταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί είδαν έναν ένοπλο με μια κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής της Ομάδας ΔΙΑΣ τον κάλεσε να κατεβάσει το όπλο και να παραδοθεί. Ωστόσο, εκείνος δεν το έπραξε και αυτοκτόνησε μπροστά στα έντρομα μάτια των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο ethnos.gr, η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, στα Καλύβια Θωρικού, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μητέρα και γιος είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με τους γείτονες να καλούν την Άμεση Δράση καθώς φοβήθηκαν ότι τα πράγματα θα ξέφευγαν. Όταν έφτασαν στο σημείο δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση άνοιξε το πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου του, πήρε μια καραμπίνα και πριν καλά – καλά προλάβουν οι αστυνομικοί να αντιδράσουν έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments