Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Θετικές εξελίξεις με τον Κροάτη

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Θετικές εξελίξεις με τον Κροάτη
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Αισιοδοξία υπάρχει στην Ένωση ότι σύντομα ο Κροάτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Από την αρχή του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια. Οι δυο πλευρές μπήκαν στη διαδικασία συζητήσεων ξεκαθαρίζοντας ότι θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή και στο οικονομικό. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι έχει συγκεκριμένη πολιτική στα συμβόλαια της, αλλά για κάποιους παίκτες κάνει υπερβάσεις. Και ο Μάρκο Λιβάγια είναι ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής.

Ο Κροάτης έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει στα χρόνια που έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Αποτελεί σίγουρα τον ποιοτικότερο παίκτη της ομάδας και έναν από τους καλύτερους στη χώρα μας. Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν προέκυψε μια οικονομική διαφορά που δεν είναι μικρή. Ωστόσο το κλίμα παρέμεινε καλό όπως έμεινε και η κοινή επιθυμία της ΑΕΚ και του Λιβάγια να συνεχίζουν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, ο Κροάτης δεν μένει ασυγκίνητος με την εικόνα να μπει στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Θετικές εξελίξεις με το συμβόλαιο του Λιβάγια

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι με παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη η κατάσταση έφυγε από τη στασιμότητα και όλα δείχνουν πως οδεύουμε προς συμφωνία. Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν θετικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οι επαφές μεταξύ του παίκτη και του «Δικεφάλου» έχουν πάρει θετική έκβαση και ο Ίλια Ίβιτς περιμένει σύντομα να βγει… λευκός καπνός.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Λιβάγια λήγει το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος για την επόμενη σεζόν. Θυμίζουμε ανάλογη περίπτωση είναι και αυτή του Νέλσον Ολιβέιρα. Παρά την μέτρια φετινή εικόνα του Πορτογάλου, η Ένωση του έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να τα βρουν για νέο συμβόλαιο. Την ίδια στιγμή ο διεθνής σέντερ φορ επιθυμεί να παίξει και πάλι σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά δεν αποκλείεται να πει το “ναι” αν δεν βρει κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments