Αθλητισμός

Λιβάγια – Ολιβέρια ΑΕΚ: Μετά τον Παναθηναϊκό οι νέες επαφές

Λιβάγια – Ολιβέρια ΑΕΚ: Μετά τον Παναθηναϊκό οι νέες επαφές
Λιβάγια - Ολιβέρια ΑΕΚ: Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνουν οι κουβέντες των ανθρώπων της Ένωσης με τους δυο επιθετικούς της ομάδας.

Το καλοκαίρι η ΑΕΚ ενισχύθηκε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά άφησε και δυο ανοιχτά ζητήματα. Αυτά είναι τα συμβόλαια των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα. Πρόκειται για τους δυο πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2021 και για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του. Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν ήδη κάνει κάποιες επαφές σε καλό κλίμα, αλλά ακόμα δεν έχει βγει…λευκός καπνός.

Βέβαια οι δυο περιπτώσεις είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους. Από τη μια οι συζητήσεις με τον Μάρκο Λιβάγια είναι πιο προχωρημένες. Ο Κροάτης σκέφτεται μόνο την ΑΕΚ και περιμένει την επόμενη κίνηση προκειμένου να δώσει τα χέρια με την Ένωση. Βέβαια για να γίνει αυτό ο έμπειρος επιθετικός περιμένει να ακούσει μια βελτιωμένη πρόταση στο οικονομικό κομμάτι. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιστεύει ότι αξίζει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο μετά τις εμφανίσεις του την τελευταία τριετία.

Συζητήσεις και με τους δυο

Τα πράγματα στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα είναι λίγο πιο σύνθετα. Ο Πορτογάλος μπορεί να μην είναι αρνητικός στο να μείνει και με τα ίδια χρήματα που λαμβάνει τώρα, αλλά δεν έχει ξεγράψει το ενδεχόμενο να παίξει και πάλι στο εξωτερικό. Παρά τις φήμες για ενδιαφέρον ομάδας από το εξωτερικό, η ΑΕΚ τονίζει ότι θα μιλήσει και πάλι μαζί του για νέο συμβόλαιο. Βέβαια αυτή τη στιγμή με βάση την εικόνα τους στο γήπεδο, ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σε λίγο καιρό οι δυο αστέρες της ομάδας θα έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους ενόψει καλοκαιριού χωρίς η ΑΕΚ να πρέπει να λάβει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα. Αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να τρέξουν τις εξελίξεις και να πράξουν τα ανάλογα για την κάθε περίπτωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κουβέντα και με τους δυο δεν πρόκειται να αργήσει. Όπως γράφει η Live Sport, όλα δείχνουν πως μετά το ντέρμπι με το «τριφύλλι» αυτά τα δύο ζητήματα θα έρθουν πιο μπροστά, ώστε να προχωρήσουν στο… δέσιμο του Κροάτη και του Πορτογάλου επιθετικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments