Διεθνή

Βρυξέλλες: Τι αποκάλυψε ο διοργανωτής του σεξουαλικού πάρτι με τον ευρωβουλευτή

Βρυξέλλες: Τι αποκάλυψε ο διοργανωτής του σεξουαλικού πάρτι με τον ευρωβουλευτή
Βρυξέλλες: Νέες στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σεξουαλικό πάρτι εν μέσω lockdown στo Βέλγιο, στο οποίο συμμετείχε και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Ζάγιερ Γιόζεφ.

Σάλο έχει προκαλέσει στο Βέλγιο η διοργάνωση σεξουαλικού πάρτι οργίων σε υπόγειο μπαρ στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή και του Ούγγρου ευρωβουλευτή, Ζάγιερ Γιόζεφ. Όπως δημοσιεύει η ουγγρική ιστοσελίδα Blikk, ο 29χρονος διδακτορικός φοιτητής David Manzheley, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην βελγική εφημερίδα La Dernière Heure, είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα αυτού του πάρτι.

Η βελγική εφημερίδα δημοσιεύει μάλιστα φωτογραφία από το δωμάτιο όπου έγινε το όργιο.

Ο Manzheley ισχυρίζεται ότι εκείνος προσκάλεσε μόλις 10 άτομα, αλλά κάποιοι έφεραν φίλους τους με αποτέλεσμα το πλήθος να αυξηθεί κατά πολύ. Όσον αφορά στον Ούγγρο ευρωβουλευτή, ούτε εκείνος είχε προσκληθεί, αλλά βρέθηκε στο όργιο μέσω γνωστού. Στη συνέντευξη ο διοργανωτής έδωσε και πληροφορίες για το πως έγινε η έφοδος της αστυνομίας υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί δεν ήταν ευγενείς. «Ήταν πολύ αγενείς, μας προσέβαλαν», είπε. Περιγράφοντας μάλιστα τι συνέβη όταν τους ζήτησαν ταυτότητες διερωτήθηκε: «Πώς όμως θα μπορούσαμε να δώσουμε τις ταυτότητές μας γρήγορα ενώ δεν φορούσαμε ούτε τα εσώρουχά μας;».

Η αστυνομία φαίνεται να κλήθηκε στο σημείο έπειτα από καταγγελία γειτόνων για παραβίαση των μέτρων περιορισμού για τον κορωνοϊό. Ο ευρωβουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο ουγγρικός Τύπος, προσπάθησε να διαφύγει μέσω της υδρορροής, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, βρέθηκαν και ναρκωτικά στο σακίδιό του.

Ποιος είναι ο ευρωβουλευτής;

Ο 58χρονος, Ζάγιερ Γιόζεφ, είναι μέλος του κόμματος του Ορμπάν (Fidesz) το οποίο απεπέμφθη από τους κόλπους του ΕΛΚ τον περασμένο Μάρτιο. Ο ίδιος παραδέχτηκε την Τρίτη ότι αυτός ήταν ο ευρωβουλευτής που μετείχε στο πάρτι των οργίων που έγινε γνωστό και προκάλεσε σάλο στις Βρυξέλλες.

Σε δήλωσή του, ο Ζάγιερ, ζητεί συγγνώμη που παραβίασε τους περιοριστικούς όρους κατά του , ωστόσο αρνείται την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Δεν ξέρω πώς βρέθηκαν εκεί τα χάπια «έκστασις» είπε. “Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών. Προσφέρθηκα να κάνω ναρκοτέστ αλλά δεν δέχθηκαν. Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID-19, ήταν ανεύθυνο από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.

Κατέληξα στην παραίτησή μου εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, τους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου λαμβάνοντας υπόψη τα 30 χρόνια αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό” ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments