Τεχνολογία

Spotify Stories: Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό που εκνεύρισε μερικούς χρήστες

Spotify Stories: Αυτό είναι το νέο χαρακτηριστικό που εκνεύρισε μερικούς χρήστες
Spotify Stories: Το νέο χαρακτηριστικό εμφανίστηκε σε συγκεκριμένες playlists.

Την ύπαρξη Stories, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ και καιρό σε Instagram και Facebook, εντόπισαν μερικοί χρήστες του Spotify αλλά όχι σε όλες τις λίστες με τραγούδια στην εν λόγω μουσική πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, οι «Ιστορίες» εντοπίστηκαν πρώτα σε μια playlist με μίξη χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όπου αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Jennifer Lopez, Kelly Clarkson, Pentatonix και άλλοι, εμφανίζονται σε σύντομα clips για να αναφέρουν την αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

«Στο Spotify συχνά διεξάγουμε αρκετά πειράματα σε μία προσπάθεια να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη. Μερικές από αυτές τις δοκιμές καταλήγουν να ανοίγουν το δρόμο για να το πετύχουμε αυτό και άλλες γίνονται απλά ένα σημαντικό μάθημα. Δεν έχουμε περισσότερα νέα να μοιραστούμε μαζί σας για τα μελλοντικά μας σχέδια αυτή τη στιγμή», αναφέρεται σε ανακοίνωση της σουηδικής υπηρεσίας αναπαραγωγής μουσικής.

Με αυτόν τον τρόπο, το Spotify επιβεβαίωσε πως πρόκειται για δοκιμή και δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε και αν θα διατεθεί το χαρακτηριστικό ευρέως. Εξάλλου, δεν το πήραν όλοι οι χρήστες… καλά ενώ μερικοί δεν έκρυψαν και τον εκνευρισμό τους, ζητώντας- μέσω Twitter– να εξαφανισθούν οι «Ιστορίες»!

Βέβαια, όλοι έχουμε παρατηρήσει πως Stories έχουν πλέον κατακτήσει όλες οι μεγάλες πλατφόρμες. Ξεκίνησαν από το Snapchat, επεκτάθηκαν σε Instagram, Facebook και YouTube και πρόσφατα τα βλέπουμε πλέον στο Twitter, ακόμα και στο LinkedIn.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments